Å reise kan være en fantastisk opplevelse. Flyplasser, derimot, føles for mange som et ork. Folkemengder og nødvendige rutiner kan føre til stress. Det er fort gjort å bruke unødvendig mye penger på mat og drikke hvis ventetiden blir lang. Da begynner man å lengte etter fasiliteter som kan gjøre ventetiden mindre langtekkelig for liten og stor.

Med Nordeas fordelsprogram, Premium, får du muligheten til å starte reisen din med en VIP-flyplassopplevelse. Nyt god mat i rolige omgivelser, langt fra støy, kaos og folkemengder.

NITO-medlemmer kvalifiserer direkte til Premium/Premium-Next
Som NITO-medlem kan du benytte deg av Premium-fordelene hvis du velger Nordea som din bank. Siden NITO har valgt Nordea som samarbeidspartner på banktjenester, kvalifiserer du automatisk til fordelsprogrammet uten å måtte tilfredsstille de kravene Nordea stiller øvrige kunder.

Premium kredittkort gir tilgang til over 1000 lounger - uten årsavgift

En av de mest ettertraktede fordelene blant Nordeas Premium-kunder er lounge-tilbudet. Som Premium-kunde (Premium-Next for deg under 34 år) får du det eksklusive Premium-kredittkortet. Dette kortet er uten årsavgift og fungerer som adgangskort til mer enn 1000 flyplasslounger over hele verden, uavhengig av hvilken klasse eller flyselskap du reiser med.

I Norge er det to ulike lounger du kan benytte: Reiser du fra Gardermoen kan du velge å besøke OSL-Loungen i 2. etasje på utenlandsterminalen. Reiser du til/fra flyplassen Sola i Stavanger, kan du besøke North Sea Lounge i utenlandsterminalen.  

Reiser du sammen med samboer, ektefelle, venner eller kollegaer? Du kan invitere gjester inn i VIP-loungen, og dere kan forsyne dere gratis av forfriskninger, mat og snacks.

Fire ganger eller fire personer
Gratis besøk i flyplasslounger gjelder totalt fire ganger per år for deg som enkeltperson. Om du vil ta med andre, kan du for eksempel ta med tre personer og da ha brukt opp hele fordelen på ett besøk. 

Lounge-app for deg
Last ned appen Mastercard Airport Experience for å få oversikt over alle lounger du har tilgang til verden over. Her kan du lese mer om hva loungene tilbyr av fasiliteter, regler for barn, åpningstider og beliggenhet på flyplassen.

Reiseforsikring med Premium kredittkort

Med Premium kredittkort får du også svært god reise- og avbestillingsforsikring, dersom minst halvparten av reisens totale transportkostnader er betalt med kortet.

NITO Reiseforsikring - Ekstra god reiseforsikring

Uavhengig av hvor mye av reisen du betaler med kredittkortet, NITO Reiseforsikring gjelder uansett. For at du skal være tilstrekkelig dekket om uhell oppstår på reise, anbefaler vi derfor at du skaffer deg NITO Reiseforsikring. Denne er skreddersydd for NITO-medlemmer og du får den til medlemspris.

Velg NITO Reiseforsikring

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

Fordeler Nordea Premium Next

Banktilbud for deg som er 18-34 år og NITO-medlem

Mer om Nordea Premium Next