Din støttespiller i fritidslivet

Selv om NITOs viktigste oppgave er å ta vare på deg og dine interesser i arbeidslivet, kan vi også gjøre fritidslivet ditt litt mer ubekymret og behagelig – særlig økonomisk.  Vi er nemlig din støttespiller hele livet. 

Bli NITO-medlem nå 

Penger å spare for deg med egen bil 

For noen er egen bil en praktisk nødvendighet. For andre handler det om livsstil og identitet. Det er uansett ikke til å komme bort ifra at bil er dyrt, men hvorfor betale mer enn du må? 

I samarbeid med vår partner Nordea, gir vi deg ekstra god rente på lån til bil, bobil, caravan og MC, og en av Norges beste priser på privatleasing av bil.  

Få billån og billeasing til medlemspris

Drømmer du om å kjøpe en flunkende ny bil, kan du få NITO-rabatt på utvalgte modeller fra Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot. 

Sjekk vår rabattavtale hos Bertel O. Steen

Skreddersydd bilforsikring for NITO-medlemmer 

Hvis du kunne velge, vil du ha en bilforsikring med 40 % eller 70 % startbonus? Med NITO Bilforsikring får du 70 % startbonus, uavhengig av alder eller bosted. Dette gjelder også deg som skal forsikre din første bil. 

NITO Bilforsikring har dessuten stor fleksibilitet og mange valgmuligheter, blant annet egne fordeler for el- og hybridbiler. 

Les mer om NITO Bilforsikring på tryg.no

Reiseforsikringen som dekker deg uansett hvor du skal – også i hverdagen 

Mange tenker at en reiseforsikring bare er noe man trenger på ferie i utlandet, men man kan like lett bli utsatt for tyveri og ulykker i hverdagen.  Som NITO-medlem kan du kjøpe en topp helårs reiseforsikring som gjelder hver gang du drar hjemmefra – uansett hvor du skal. 

Fordeler med NITO Reiseforsikring: 

  • gjelder for alle typer reiser, både med og uten overnatting, enten du er i Norge eller i utlandet
  • har Trygs beste vilkår, og unike fordeler for NITO-medlemmer som reisevarighet på 90 dager, høyere forsikringssummer og dekning for flere skadetyper enn en vanlig reiseforsikring
  • kan kjøpes for enkeltperson eller familie til fast lav medlemspris 

Se alt NITO Reiseforsikring dekker

Innboforsikring for hytte og fritidsbolig

For mange er selve hytta definisjonen på fritid. Der er vi så ofte vi kan og nyter naturen og sosialt samvær – og mange har tilnærmet samme standard på hytta som hjemme. Da er det lurt å ha en innboforsikring som dekker det meste. NITO Innboforsikring Fritidsbolig har Trygs beste vilkår og akkurat de samme gode dekningene som med NITO Innboforsikring hjemme.   

Sjekk pris og vilkår på NITO Innboforsikring Fritidsbolig 

Glad i båtlivet? En god forsikring er din livbøye

NITO-medlemmer får 30 % rabatt på båtforsikring hos Tryg. En god fritidsbåtforsikring med kaskoforsikring er vår sterke anbefaling – det blir fort store summer hvis det skjer noe på sjøen med deg, passasjerer eller selve båten.  

Sjekk pris og dekninger på båtforsikring på tryg.no

Få rabatt hos Fjellsport  

Fjellsport er Norges ledende friluftsbutikk på nett. Der finner du garantert noe du trenger og liker. Som NITO-medlem får du 20 % rabatt når du bestiller på fjellsport.no.

NITO er din støttespiller hele livet

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. Det er smart å fagorganisere seg, selv om du kanskje tenker at alt flyter fint på arbeidsplassen akkurat nå. Vår erfaring viser at det er verdifullt å ha god støtte når det skjer ting på jobb. Vi hjelper deg for eksempel med å sikre riktig lønn. Og vi er der hvis du skulle miste jobben. Og ja, vi vet at fritida spiller inn på hvordan du har det i livet. Derfor får du fordeler som er til god støtte i livet på fritida også.     

Med NITOs tjenester og medlemsfordeler er vi din støttespiller hele livet – uansett hva det måtte by på.  

Bli NITO-medlem nå