Din støttespiller på jobb og privat

Livet består av mange faser, der hver fase byr på sine utfordringer og gleder. Er du student, i starten av arbeidslivet som fersk ingeniør, eller har du allerede noen års erfaring som teknolog?

Reisen inn i voksenlivet fortoner seg uansett ganske ofte likt for mange: Det starter med studentlivet før du melder overgang til arbeidslivet. Etter noen år står kanskje familielivet for tur, før du etter hvert befinner deg i pensjonistlivet.

Innimellom der har du dagliglivet, privatlivet, reiselivet – og mye mer. 

Hva har en fagorganisasjon som NITO med dette å gjøre? Jo, selv om NITOs viktigste oppgave er å ta vare på deg og dine interesser i arbeidslivet, vil du som medlem også få mange fordeler du kan ta med deg inn i alle livets faser.

Bli medlem

Ikke ta godene for gitt

En fagorganisasjon er en samling arbeidstakere innen samme yrkesgruppe, og som jobber for at du skal ha gode vilkår, både i arbeidslivet og i privatøkonomien.

Det betyr blant annet at noen har jobbet fram godene du kanskje tar for gitt, som sykedager, ferie og feriepenger, pensjonsordninger, foreldrepermisjon og arbeidskontrakt. 

Med NITO i ryggen har du en partner som fortsetter å kjempe for at alle arbeidsvilkårene  skal være rettferdige for deg, og stadig forbedres.

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. Du kan også bli vurdert for medlemskap om du har tilegnet deg tilsvarende faglig kompetanse gjennom annen teknologisk utdanning og arbeidserfaring.

Det skal lønne seg å være NITO-medlem

Som NITO-medlem får du tilgang til en rekke fordeler som er nyttig for deg, både i studielivet, i arbeidslivet og i privatlivet. Du får gode NITO-rabatter og dermed en større økonomisk trygghet. Det gir deg mer å rutte med i hverdagen.

Se selv hva du sparer med fordelskalkulatoren vår!

Vi hjelper deg blant annet med å få riktig lønn og gratis juridisk hjelp når du trenger det.

Samtidig er vi der som støtte når du skal betale for livets første forsikringer, når du endelig skal inn på boligmarkedet eller når du ønsker bedre avtaler – på nettopp boliglån, forsikringer og andre banktjenester.

Gjennom Tryg Legehjelp får du og din nærmeste familie helsehjelp hele døgnet, året rundt – uten å betale noe. 

Det lønner seg å være NITO-medlem, spesielt hvis du bruker medlemsfordelene dine aktivt.  

Se alle medlemsfordeler 

Du vet aldri når du trenger hjelp 

Gjør som over 107.000 ingeniører og teknologer, og få NITO som støttespiller du også!

Jo flere som organiserer seg, desto sterkere står arbeidstakerne. Slik kan vi fortsette å sikre rettighetene dine som er opparbeidet over tid.

Enten du er student, fersk ingeniør eller teknolog, eller allerede har mange år i arbeidslivet, vet du aldri når behovet for hjelp oppstår. Du kan være sikker på at NITO er en partner som gir deg service og trygghet, uansett hva livet utsetter deg for.  

Med NITOs tjenester og medlemsfordeler er vi din støttespiller hele livet.