Selv om NITOs viktigste oppgave er å ta vare på deg og dine interesser i arbeidslivet, vil du som medlem også få mange fordeler du kan ta med deg inn i alle livets faser. Vi i NITO er her for å gi deg den hjelpen og støtten du ønsker – også når du skal etablere deg med egen bolig.

Bli medlem nå

God støtte til ditt første hjem

Drømmen om egen bolig får ofte en realitetssjekk når stikkord som renter, lån og forsikringer blir til konkrete tall.

Men fortvil ikke, som NITO-medlem får du tilgang til Nordeas eksklusive fordelsprogram Premium Next, med svært gunstige betingelser og bankens laveste boligrente. Fordelsprogrammet er utviklet for at du skal få mer ut av økonomien din, i alle livets faser.

Du får også en personlig rådgiver som bruker tid på å forstå akkurat deg, og som gir gode råd basert på din økonomi og ditt liv, enten du trenger hjelp med bolig, sparing eller generell økonomi.

Gode forsikringer som sikrer boligdrømmen

Det som er sikkert i livet, er at du aldri vet hva som kan skje. Men heldigvis går det an å tegne forsikringer som gjør deg bedre rustet til å takle det uventede.

Du bør absolutt ha en innboforsikring. Verdien av alle tingene dine er ofte mye større enn du tror, og du har sannsynligvis ikke råd til å erstatte alt dersom noe skulle skje. Vi har skreddersydd en innboforsikring som er blant markedets beste både på vilkår, dekninger og priser. NITOs innboforsikringer inkluderer også fem timers gratis privatrettslig juridisk bistand!

Når du kjøper bolig, bør du også kjøpe en uføreforsikring, slik at du kan opprettholde livsstilen og bosituasjonen din dersom du blir arbeidsufør. Eier du boligen sammen med noen, bør dere også ha livsforsikring, for å sikre at den som blir igjen kan fortsette å eie og bo i boligen hvis det skulle skje noe med en av dere. NITO tilbyr både uføreforsikring og livsforsikring til medlemspris.

Din personlige vaktmester – Tryg Bolighjelp

I boliglivet dukker det opp store og små spørsmål om praktiske gjøremål som du må ta tak i. Det er kanskje ikke flaut å ringe til mamma eller pappa, men når du bor for deg selv, er det også godt å klare seg selv. Så godt du kan i hvert fall.

Også her er vi din støttespiller. For med Tryg Bolighjelp får du gratis råd og veiledning fra fagpersoner, enten på e-post eller telefon, som kan svare på byggtekniske spørsmål knyttet til din bolig.

NITO er din støttespiller hele livet

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. Det er smart å fagorganisere seg, selv om du har det godt på arbeidsplassen akkurat nå. Vår erfaring viser at det er verdifullt å ha god støtte når det skjer ting på jobb. Vi hjelper deg for eksempel med å sikre riktig lønn. Og vi er der hvis du skulle miste jobben.

Med NITOs tjenester og medlemsfordeler er vi din støttespiller hele livet – uansett hva det måtte by på.  

Bli NITO-medlem nå