NITOs fordelskalkulator er basert på medlemsvilkårene og -fordelene beskrevet på NITO sine nettsider.

Veiledende priser for ikke-medlemmer vil variere da de ofte beregnes individuelt og kan variere fra person til person og mellom forsikringsselskaper.

Les mer om alle NITOs medlemsfordeler

NITO Studentforsikring +MEG eller +MITT inkludert i medlemskapet

Du kan velge om du vil forsikre deg selv gjennom +MEG eller tingene dine med +MITT.

NITO Studentforsikring gir også gratis tilgang til legehjelp utvidet med psykisk helsehjelp.

NITO Studentforsikring +MEG

+MEG omfatter både en ulykkesforsikring og en uføreforsikring.

Ved varig medisinsk invaliditet som følge av en ulykke er du dekket for inntil én million kroner.

Skulle du bli minst 50 prosent varig arbeidsufør, uansett av hvilken årsak, er du dekket for over 593.100 kroner (5G).

Produktet kan ikke kjøpes i markedet og prisen er derfor sammenlignet med sammenlignbare produkter for en person i 20-årene.

NITO Studentforsikring +MITT

+MITT er en innboforsikring med forsikringssum 500.000 kroner for innbo og løsøre, inklusive tyveri av låst sykkel med inntil 40.000 kroner per sykkel.

I prissammenligningen har vi tatt utgangspunkt i en person i 20-årene som ikke røyker og bor i en leilighet uten boligalarm i en stor by.

Tryg Legehjelp

Med Tryg Legehjelp har du gratis telefonbistand av sykepleiere og leger ved behov, åpent alle dager hele året, også når du er i utlandet. Tjenesten kan ikke kjøpes i det åpne markedet.

Tryg Legehjelp utvidet med psykologisk helsehjelp (kun for studenter) er inkludert i NITO-medlemskapet og gjelder hele familien, uavhengig av om du har forsikring hos Tryg eller ikke.

Tjenesten er inkludert i Tryg sine ordinære personforsikringer og kan ikke kjøpes separat i det åpne markedet. Prisen for en ordinær konsultasjon hos allmennlege/legevakt er 160 kroner og 375 kroner hos psykolog.

Andre medlemsfordeler som er inkludert i medlemskapet

Kræsjkurs og studieteknikk

Du har tilgang til relevante, faglige kræsjkurs i for eksempel matte, kjemi og Excel. Du kan spare ca. 1500 kroner basert på estimert markedspris for tilsvarende kurs.

Jobbsøkerkurs

NITO arrangerer jevnlig jobbsøkerkurs over store deler av landet. Her får du får tips om hvordan du som ingeniør/teknolog kan skrive en best mulig søknad og hvordan du bør forberede deg til et jobbintervju. Du kan spare ca 1500 kroner basert på estimert markedspris for tilsvarende kurs.

CV- og søknadsevaluering

Du kan sende inn din CV og søknad og få skriftlig en tilbakemelding på disse. Du kan spare ca. 1000 kroner basert på en estimert markedspris per time for ekstern konsulent med tilsvarende tilbud.

Gratis restplasser på kurs

Som studentmedlem får du gratis adgang på eventuelle restplasser på kurs hos NITO. Du kan spare ca. 4000 kroner per kurs, basert på ca. minstepris for et dagskurs hos eksterne kursleverandører.

Kvalitetssikring av arbeidskontrakt

Du kan få gjennomgang av din arbeidskontrakt hos en av våre eksperter på arbeidsrett. Slik kan du sikre at dine rettigheter blir ivaretatt. Du kan spare ca. 2000 kroner basert på estimert markedspris per time for juridisk rådgiving.

Juridisk bistand

Har vært medlem i NITO i tre måneder, er kostnaden for juridisk hjelp i forbindelse med lønns- og arbeidsvilkår inkludert i kontingenten. Er du ikke medlem, vil èn time hos advokat koste deg mellom 2000 og 3000 kroner.

Teknisk Ukeblad og Bioingeniøren

Alle medlemmer mottar Teknisk Ukeblad. Medlemmer av Bioingeniørfaglig institutt (BFI) mottar også Bioingeniøren. Et årsabonnement på Teknisk Ukeblad for ikke-medlemmer koster 990 kroner.

Økonomisk rådgivning for unge

Som medlem under 34 år kan du få personlig økonomisk førstehjelp og rådgivning i Nordea. Du kan spare ca. 2000 kroner basert på estimert markedspris per time for økonomisk rådgiving.

NITO Oppstart med gratis startpakke

Du får tilgang til en pakke med ulike tilbud som bl.a. inneholder gratis forsikringer i 6 måneder. Du kan spare ca. 5000 kroner basert på en estimert markedspris for tilsvarende tilbud.

Faglitteratur på nett – gratis e-bøker og lydbøker

Du får abonnement på bookboon.com med tilgang til Premium-bøker, faglitteratur og studiekompendier. Alt innhold kan lastes ned uten kostnad for deg. Prisen for ikke-medlemmer er ca. 750 kroner per år.

Seminarer innen boligkjøp og personlig økonomi

Som NITO-medlem får du tilgang til eksklusive arrangementer og kurs hvor tema er personlig økonomi og boligkjøp. Du kan spare ca. 1500 kroner sammenlignet med andre tilsvarende kurs.

Fordeler du betaler litt for, og sparer mye på

NITO Reiseforsikring enkeltperson

Prisen på NITO reiseforsikring enkeltperson er 996 kroner per år. 

Reiseforsikring for en person i 20-årene, vil koste ca 2959 kroner hos Tryg. Med NITO reiseforsikring enslig kjøpt hos NITO kan du spare ca. 1963 kroner per år. 

Prisen på reiseforsikring er sammenlignet med Trygs veiledende pris og forutsetninger for ikke-medlemmer. 

NITO Innboforsikring student

Prisen på NITO innboforsikring student er 564 kroner per år, med forsikringssum 500.000 kroner for innbo og løsøre, inklusive tyveri av låst sykkel med inntil 40.000 kroner.

Tilsvarende forsikring koster ca 2752 kroner hos Tryg. Med NITO innboforsikring student kan du spare 2188 kroner per år. Trygs pris for ikke-medlemmer er gitt med utgangspunkt i at forsikrede er i 20-årene, ikke røyker og bor i en leilighet uten boligalarm i en stor by.

NITO Innboforsikring med utvidet dekning

Har du behov for høyere forsikringssum enn 500.000 kroner, kan du kjøpe NITO Innboforsikring til halv pris.

Prisen på NITO Innboforsikring er da 828 kroner per år og har ubegrenset forsikringssummen.

Tilsvarende forsikring, men med lavere forsikringssum, koster ca. 4620 kroner hos Tryg. Med NITO Innboforsikring kan du spare 3792 kroner per år.

Trygs pris for ikke-medlemmer er gitt med utgangspunkt i at forsikrede er i 30-årene, ikke røyker og bor i en leilighet uten boligalarm i en stor by og har valgt en forsikringssum på kun 2 millioner kroner.

Gratis dagligbank med Premium Next for deg under 34 år

Som NITO-medlem under 34 år kvalifiserer du automatisk til å være Premium Next-kunde, med blant annet gratis kredittkort - Premium Mastercard. Du kan spare 1200 kroner per år sammenlignet med hva kortet ellers ville kostet.

Nordea Premium kredittkort (Mastercard) med tilgang til flyplasslounge

Du får et kredittkort med god reiseforsikring, gunstige rabattavtaler samt gratis tilgang til flyplasslounge.

Som Premium Next kunde hos Nordea kan du få det eksklusive Premium Next kredittkortet - et Mastercard, som bl.a. gir tilgang til flyplasslounger over hele verden.

Du har gratis inngang fire ganger per år (eller én gang for deg og tre gjester). Her får du gratis mat og drikke. Pris for loungetilgang uten Nordea Premium Next Mastercard er ca. 300 kroner per gang, eller ca. 1200 kroner om du har med tre gjester.