Studentmedlem i NITO, Torstein Eliassen, kom gjennom nåløyet og har fått stipend av Aker Scholarship. I september skal han studere på det prestisjetunge universitet Stanford University.

Internasjonal erfaring

Eliassen går femte året på kybernetikk og robotikk på NTNU i Trondheim, men gleder seg til nye utfordringer.

- Jeg søkte Aker Scholarship for å få muligheten til å studere på et av verdens ledende universiteter i mitt fagfelt. Stanford University samarbeider tett med industrien i Silicon Valley, noe som forhåpentligvis vil gi meg praktisk innsikt i tillegg til teorien.

- Jeg gleder meg også til å bli kjent med studenter fra andre deler av verden, både fra mitt og andre fagfelt, legger han til.

Anbefaler andre å søke

Aker Scholarship gir studenter en unik mulighet, uavhengig av økonomisk bakgrunn, til å studere på verdens ledende universiteter.

- Jeg anbefaler studentmedlemmer i NITO til å søke på Aker Scholarship. Erfaringene du får kan åpne mange dører senere i arbeidslivet. 

- Aker Scholarship hjelper deg også med søknadsprosessen til universitetene og støtter deg gjennom hele oppholdet. Det er en fantastisk mulighet som jeg tror mange ikke vet om. 

Søk på årets stipend

Aker Scholarship gir deg finansiering som supplerer andre støtteordninger og du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Med vanlig framdrift er du sikret støtte gjennom hele graden. Stipendet kommer uten bindinger.

Stipendet støtter studier på følgende universiteter: Caltech, MIT, Harvard, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS).

Fristen for å søke på stipend i 2021 er 25. september. 

Søk på Aker Scholarship