- Under Arendalsuka går politikere og ledere for de største organisasjonene i landet rundt i gatene. De er tilgjengelige for vanlige folk og gir deg mulighet til å føle ekte politisk puls på kroppen. Det er denne muligheten som gjør at mange vender tilbake, år etter år, sier NITO-president Trond Markussen.

Viktig møteplass

NITO-presidenten (bildet under) oppfordrer spesielt Arendalittene og resten av Sørlandets befolkning, som er så heldige å ha Arendalsuka i sitt nærområde, til å ta turen.

NITO-president-Trond-Markussen-NT-03411.jpg
Trond Markussen, president i NITO.

- Jeg vil oppfordre deg som tar turen til Arendal å komme på NITOs arrangementer. Det er også hyggelig å rusle rundt i gatene, mingle og bli kjent med nye folk, sier han.

NITOs program

Onsdag morgen inviterer NITO til frokostmøte i Samfunnsteltet. Kvinneandelen blant norske ingeniører og teknologer er på ca. 26 prosent av alle sysselsatte. Hva kan idretten og ingeniørene/teknologene lære av hverandre?

Grønn kompetanse

Onsdag kveld vil grønn kompetanse bli diskutert på Madam Reiersen. Det er stor etterspørsel etter kompetanse; det skal satses milliarder på grønn industri. Batterisektoren har store prosjekter. Hvordan møter vi behovet for grønn kompetanse? Hvordan skal vi skaffe den kompetansen som trengs, og hva ER den kompetansen som trengs?

NITOs arrangementer vil bli streamet.

Medlemsarrangement

Tirsdag kl. 16.30 arrangerer NITO medlems- og tillitsvalgtskveld i Eurekabygget. Her vil du blant annet møte president og visepresident i NITO, Trond Markussen og Kjetil Lein.