Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Stressmestring og prestasjon

Kravet til prestasjoner i arbeidslivet øker. Lær deg strategier for å håndtere stress, slik at du kan prestere på topp og samtidig ha overskudd i hverdagen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading

Arbeidsgiver

Loading

Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading* Påkrevd felt

Prestasjon og trivsel i arbeidslivet blir påvirket av stress. Mens positivt stress skjerper oss og medfører økt prestasjon, kan negativt stress føre til dårligere prestasjoner og i verste fall utbrenthet og sykemelding. 

Dette kurset passer for både ledere og medarbeidere som ønsker å ta kontroll over eget energinivå og lære seg å prioritere på en måte som sikrer prestasjon og overskudd. Kunnskapen du tar med deg vil bidra til å ivareta et sunt arbeidsmiljø og styrke mestringsopplevelser på arbeidsplassen.

Kursinnhold

I nettkurset får du tilgang på og trening i effektive verktøy som gjør at du kan oppnå større mestring og balanse i forhold til dagens krav, utfordringer og forventninger. Verktøyene hjelper deg med å prioritere og prestere på topp uten at negativt stress tar overhånd.

Du lærer hva stress er, hvordan det påvirker oss og hva som faktisk skjer i kropp og hjernen når vi stresser. Du blir kjent med de vanligste symptomene på og årsakene til langvarig stress, samtidig som du får kartlagt ditt eget stressnivå. 

Du vil i kurset lære om:

  • Ulike teknikker og bevisstgjøringsøvelser som vil gjøre deg i stand til å ta mer kontroll over stresset og skru ned stressaktiveringen i kroppen
  • De vanligste fallgruvene vi går i når vi ønsker å endre inngrodde vaner og mønstre
  • Stresshjulet som verktøy og hvordan prioritere riktig og rette energien dit du vil
  • Hvordan skille de ulike områdene i livet ditt og være bevisst på hvordan de påvirker deg når det gjelder stress
Læringsutbytte

Etter kurset vil du:

  • Forstå hva stress er og hvordan stress påvirker deg
  • Kjenne igjen egne tankefeller, symptomer og årsaker til stress i din hverdag
  • Skille de ulike områdene i livet ditt og være bevisst på hvordan de påvirker deg når det gjelder stress og hvordan du kan prioritere på en måte som sikrer prestasjon og overskudd
  • Kunne bruke verktøy for å redusere ditt eget stress og skape en sunnere og mer bærekraftig hverdag
  • Kjenne igjen de vanligste fallgruvene mennesker går i når de ønsker å endre noe i eget liv og hva som skal til for å faktisk skape endringer
  • Besitte verdifull kunnskap om stressmestring som du kan ta med deg tilbake til ditt arbeidssted for å bidra til et sunt arbeidsmiljø 

Gjennomføringstid og praktisk informasjon

Estimert gjennomføringstid er ca. 3-4 timer. Du har full tilgang til kurset i tolv måneder. CoachTeam - House of Leadership er faglig ansvarlig for kurset som består av videoer, oppgaver og spørsmål. I starten av kurset får du tilgang til et arbeidshefte med oppgaver du skal jobbe med underveis i kurset.

Det er lagt stor vekt på at du skal få kartlagt og jobbet med ditt eget stressnivå gjennom oppgavene i kurset og få tilgang på gode verktøy og teknikker du kan ta ibruk umiddelbart.

Hos NITO får du kursbevis 

Når du har fullført kurset får du tilsendt kursbevis som beskriver hva du har lært i kurset. Du kan dele kursbeviset på LinkedIn om du ønsker.

Frida Basma

Frida Basma

Rådgiver

Avbestillingsregler for nettkurs

Kostnadsfri avbestilling er mulig fram til tilgang er sendt til deltaker. Etter at tilgang er sendt må deltaker betale full avgift ved avbestilling. 

Har du innspill til kurs? Send en mail til

Kurs innen ledelse