Python er et av verdens mest populære programmeringsspråk og brukes innen mange fagfelt. Det er et kraftfullt og anvendelig språk, men det er logisk bygd opp og lettere å lære enn de fleste andre programmeringsspråk. Kort fortalt kan du bruke Python til å fortelle datamaskiner hva de skal gjøre, noe som gir deg mange fordeler og muligheter.

Fem grunner til å lære Python
  1. Python effektiviserer arbeidet ditt og kan spare deg for timer og etter hvert uker med arbeid
  2. Du får økt forståelse for hvordan datamaskiner fungerer, og vil bedre forstå og kunne ta del i den pågående digitaliseringen
  3. Kodepakkene som ligger tilgjengelig i Python, gjør at du som nybegynner kan teste ut teknologier som kunstig intelligens og maskinlæring på egenhånd
  4. Du får ettertraktet kompetanse som gjør deg attraktiv i arbeidsmarkedet
  5. Og det beste? Det er gratis og enkelt å komme i gang med Python! Ta det første steget og meld deg på dette kurset.

NITO tilbyr tre Python kurs

  • Introduksjon til Python er kurset for deg som ikke har noe kunnskap om Python fra før av. Kurset er digitalt, gratis og gir deg basiskunnskapen du trenger for å kunne delta på de andre Python-kursene til NITO.
  • Python for ingeniøren er et to dagers fysisk kurs hvor du lærer deg funksjoner i Python som effektiviserer jobbhverdagen din.
  • Kunstig intelligens og maskinlæring med Python er et digital kurs hvor du lærer om dataanalyse og om hvordan du kan bruke Python til å trene opp datamaskinen din ytterligere.