- De fleste NITO-studentene er flinke på skolen og opptatt av å trene og holde seg i god form. Men hardt arbeidspress og eksamensperioder kan være en påkjenning for immunforsvaret og den psykiske helsen, sier Sonja.

- Med lite søvn, usunt kosthold og lite mosjon, kan immunforsvaret svekkes. Luftveisinfeksjoner, øyekatarr og lignende sykdommer kan oppstå og sitte lenge i og potensielt ødelegge for eksamenslesingen. Da er det greit å slippe å stå i kø hos legevakten for å få medisin. NITO-studenter kan ringe Tryg Legehjelp gratis, og få sykemelding, resepter og psykisk helsehjelp av oss, sier sykepleier Sonja.

Tryg Legehjelp med online psykisk helsehjelp for NITO-studenter

legehjelp student.jpg

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleiere og leger, 24 timer i døgnet i Norge og i utlandet. Tjenesten er kostnadsfri.

  • Få resept, sykemelding og henvisning til spesialist
  • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk
  • Gjelder for hele familien
  • Digitale selvhjelpsprogrammer med veiledning og oppfølging

Aktiver Tryg legehjelp slik at den er klar til bruk.  

Aktiver Tryg Legehjelp på Tryg.no

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifiserte sykepleiere

Spar penger! Få rask hjelp av spesialister.

- Mange unge kontakter oss når de ikke får time hos fastlegen eller når ventetiden blir for lang på legevakten. Vi får spørsmål om alle slags problemer og bekymringer folk har rundt sin helse, det være seg muskel- og skjelettskader, infeksjoner, matforgiftning, øyeinfeksjoner og andre lidelser, sier Jan Einar Vaage, lege og daglig leder i Tryg Legehjelp.

- For en slunken studentlommebok er det godt å vite at dette er en tjeneste som er inkludert i studentmedlemskapet. Det koster deg som NITO-medlem ingenting å få vår hjelp, sier Vaage. - Vi gir deg resepten du trenger, hjelp med psykiske problemer, eller sykemelding om det er nødvendig.

- Vi skal være en ekstra trygghet i hverdagen også for deg som student. Har du flyttet hjemmefra og bor på en hybel er det fint å vite at vi er bare noen tastetrykk unna, avslutter sykepleier Sonja.