Bli studentmedlem i NITO nå

Spar penger! Få rask hjelp av spesialister

- Mange studenter har ikke fastlege ved studiestedet sitt, og må derfor ty til legevakten eller reise hjem når de skal til legen. For å unngå å sløse med tid og penger er det mange unge som kontakter oss, sier Jan Einar Vaage, lege og daglig leder i Tryg Legehjelp.

- Vi får spørsmål om alle slags problemer og bekymringer folk har rundt sin helse. Det være seg muskel- og skjelettskader, infeksjoner, matforgiftning, øyeinfeksjoner og andre lidelser.

- For en slunken studentlommebok er det godt å vite at dette er en tjeneste som er inkludert i studentmedlemskapet. Det koster deg som NITO-medlem ingenting å få vår hjelp, sier Vaage.

- Vi gir deg resepten du trenger, hjelp med psykiske problemer, eller kortere sykemeldinger om det ikke kreves fysisk konsultasjon.

- Vi skal være en ekstra trygghet i hverdagen for deg som student. Har du flyttet hjemmefra og bor på en hybel er det fint å vite at vi er bare noen tastetrykk unna, sier sjefsykepleier i Tryg legehjelp Sonja Magnerud.

Tryg Legehjelp med online psykisk helsehjelp for NITO-studenter

legehjelp student.jpg

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleiere og leger, 24 timer i døgnet i Norge og i utlandet. Tjenesten er kostnadsfri.

  • Få resept, korte sykemeldinger og henvisning til spesialist når det ikke stilles krav til fysisk konsultasjon. 
  • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk
  • Gjelder for hele familien
  • Digitale selvhjelpsprogrammer med veiledning og oppfølging

Aktiver Tryg legehjelp slik at den er klar til bruk. Merk at Tryg Legehjelp kun gir resepter, sykemelding og henvisning til spesialist når dette er medisinsk riktig.

Aktiver Tryg Legehjelp på Tryg.no

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifisert helsepersonell