Bli studentmedlem i NITO nå

Spar penger! Få rask hjelp av spesialister

- Mange studenter har ikke fastlege ved studiestedet sitt, og må derfor ty til legevakten eller reise hjem når de skal til legen. For å unngå å sløse med tid og penger er det mange unge som kontakter oss, sier Jan Einar Vaage, lege og daglig leder i Tryg Legehjelp.

- Vi får spørsmål om alle slags problemer og bekymringer folk har rundt sin helse. Det være seg muskel- og skjelettskader, infeksjoner, matforgiftning, øyeinfeksjoner og andre lidelser.

- For en slunken studentlommebok er det godt å vite at dette er en tjeneste som er inkludert i studentmedlemskapet. Det koster deg som NITO-medlem ingenting å få vår hjelp, sier Vaage.

- Vi gir deg resepten du trenger, hjelp med psykiske problemer, eller henvisning til spesialist om det ikke kreves fysisk konsultasjon, sier sjefsykepleier i Tryg legehjelp Sonja Magnerud.

Viktig å merke seg er at høyskolene ikke lenger godtar legeerklæring fra digitale legetjenester for uteblitt på eksamen eller utsetting av innlevering til eksamen. 

- Vi skal være en ekstra trygghet i hverdagen for deg som student. Har du flyttet hjemmefra og bor på en hybel er det fint å vite at vi er bare noen tastetrykk unna, avslutter Magnerud.

Tryg Legehjelp med online psykisk helsehjelp for NITO-studenter

legehjelp student.jpg

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleier og lege over telefon eller video, hver dag hele året, hvis du plutselig skulle trenge det. Tjenesten er kostnadsfri.

  • Få råd og veiledning av helsepersonell, samt resepter og henvisning til spesialist i Norge når det ikke stilles krav til fysisk konsultasjon. 
  • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk
  • Gjelder for hele familien
  • Digitale selvhjelpsprogrammer med veiledning og oppfølging
  • Last ned Tryg Legehjelp som app i App Store og Google Play

Merk at Tryg Legehjelp kun gir resepter og henvisning til spesialist når dette er medisinsk riktig.

Aktiver Tryg Legehjelp på Tryg.no

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifisert helsepersonell