Din støttespiller i boliglivet

Er du fornøyd med lån og forsikringer til boligen din? Vil du føle trygghet for at du har gode betingelser og ha en aktiv sparringspartner til alt som har med bolig og økonomi å gjøre? Da er NITO et godt valg for deg. Vi støtter deg med alt som har med boliglivet å gjøre.

Bli medlem i NITO nå 

En bank som kombinerer lave renter og personlig rådgivning

Å bytte bank sitter langt inne for mange, men det er heller ingen grunn til at andre skal ha bedre betingelser enn deg. Blir du medlem i NITO, får du full tilgang til Nordeas eksklusive fordelsprogram Premium. Det gir deg svært gunstige betingelser samtidig som du får en dedikert personlig rådgiver. Fordelsprogrammet er utviklet for at du skal få mer ut av økonomien din, i alle livets faser.

Hos Nordea får du en personlig rådgiver som hjelper deg med alle de spørsmålene du måtte ha om bolig, lån, renter og økonomi. Kanskje en prat med rådgiveren kan hjelpe deg å ta noen valg som kan sikre deg enda bedre for framtida?

En privat vaktmester – Tryg Bolighjelp

I boliglivet dukker det jevnlig opp store og små spørsmål og praktiske gjøremål – som du må finne ut av og ta tak i. Da er det godt å ha en faglig sterk støttespiller.  

 Også her er vi din støttespiller. Med tjenesten Tryg Bolighjelp (tryg.no) får du gratis råd og veiledning fra fagpersoner enten på e-post eller telefon, som kan svare på byggtekniske spørsmål knyttet til din bolig. 

En takstmann som kan boligmarkedet

Hvis du vurderer å selge din bolig og kjøpe ny bolig, er det etter vår erfaring en smart investering å bruke en fagkyndig person til å kvalitetssikre salget/kjøpet. Som medlem i NITO får du 10 % avslag på denne typen tjenester, og du får tilgang til et nettverk av takstmenn og bygningsingeniører.

Gode forsikringer kan gjøre boligdrømmen enda bedre

Det som er sikkert i livet, er at du aldri vet hva som kan skje. Men heldigvis går det an å tegne forsikringer som gjør deg bedre rustet til å takle det uventede.

Du bør absolutt ha en innboforsikring. Verdien av alle tingene dine er ofte mye større enn du tror, og du har sannsynligvis ikke råd til å erstatte alt dersom noe skulle skje. Vi har skreddersydd en innboforsikring som er blant markedets beste både på vilkår, dekninger og priser.

NITOs innboforsikringer inkluderer også fem timers gratis privatrettslig juridisk bistand!

Når du kjøper bolig, bør du også kjøpe en uføreforsikring, slik at du kan opprettholde livsstilen og bosituasjonen din dersom du blir arbeidsufør. Eier du boligen sammen med noen, bør dere også ha livsforsikring, for å sikre at den som blir igjen kan fortsette å eie og bo i boligen hvis det skulle skje noe med en av dere. NITO tilbyr både uføreforsikring og livsforsikring til medlemspris.

En solid husforsikring til medlemspris

Blir du NITO-medlem, får du ekstra gode vilkår og medlemspris på NITOs forsikringer. Det gjelder også NITO Husforsikring. Skal du forsikre en av de største investeringene du har gjort i livet, er det nødvendig med vilkår som dekker opp for det meste som kan skje.

NITO er din støttespiller hele livet

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. Det er smart å fagorganisere seg, selv om du har det godt på arbeidsplassen akkurat nå. Vår erfaring viser at det er verdifullt å ha god støtte når det skjer ting på jobb. Vi hjelper deg for eksempel med å sikre riktig lønn. Og vi er der hvis du skulle miste jobben.

Med NITOs tjenester og medlemsfordeler er vi din støttespiller hele livet – uansett hva det måtte by på.  

Bli NITO-medlem nå