NITO er stolte av å kunne tilby sine medlemmer Nordeas eksklusive fordelsprogram: Premium.

Det er normalt høye krav for å få tilgang på dette fordelsprogrammet. Som NITO-medlem kvalifiserer du direkte til Nordea Premium uten å måtte tilfredsstille de kravene som Nordea stiller til øvrige kunder. 

Bli kjent med dine bankfordeler i Nordea Premium

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

– Dette er bare noen av fordelene. 

Premium – få mer ut av din økonomi

Premium er utviklet for å være et tilbud for deg og din økonomi i alle livets faser. Din personlige rådgiver gjør at du alltid har en sparringspartner på hva som er den beste løsningen i ulike situasjoner.

Du får tilgang på erfarne advokater som kan bistå med råd, veiledning og hjelp til å lage juridiske dokumenter som samboeravtale og testament.

Premium-rådgiveren er der for deg

Einar Hyldmo.jpgEinar Hyldmo (bildet) er Premium-rådgiver og en del av det håndplukkede rådgivningsteamet for Premium-kunder fra NITO. Han hjelper daglig kunder med å se muligheter i ulike økonomiske spørsmål.

- Premium-konseptet vi har i Nordea er virkelig et av Norges beste banktilbud, understreker Hyldmo.

- Som Premium-rådgiver opplever jeg å få gode tilbakemeldinger fra kundene. De setter pris på at vi kan gi personlig rådgivning basert på sin egen økonomiske situasjon og alle fordelene de får som Premium-kunde.

- Tilbakemeldingene jeg får fra kunder er utelukkende positiv. Det er tydelig at det er et økt behov for personlig rådgivning, og det gir stor verdi å ha en sparringspartner for å finne de beste løsningene basert på kundens behov, sier han.

Premium - høy prioritet

Randi Sommer.jpgNITO-medlemmene skal oppleve Nordeas beste service. - Vi er stolte av å være NITOs bankpartner og jobber hver dag for å gi NITOs medlemmer den aller beste beste bankopplevelsen, sier sier landsjef og leder for personmarkedet, Randi Marjamaa

- Premium-kunder har vår høyeste prioritet. Du kan være sikker på at vi har våre flinkeste rådgivere som vil hjelpe deg, sier hun.

Aktuelle spørsmål og svar om bank og forsikring

Se alle dine medlemsfordeler