NITO er glad for å kunne tilby sine medlemmer Nordeas eksklusive fordelsprogram Premium.

Det er normalt høye krav for å få tilgang på dette fordelsprogrammet. Som NITO-medlem kvalifiserer du direkte til fordelsprogrammet uten å måtte tilfredsstille de kravene som Nordea stiller til øvrige kunder. 

Bli kjent med dine bankfordeler i Nordea Premium

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

– Dette er bare noen av fordelene. 

Premium – få mer ut av din økonomi

Premium er utviklet for å være et tilbud for deg og din økonomi i alle livets faser. Din personlige rådgiver gjør at du alltid har en sparringspartner på hva som er den beste løsningen i ulike situasjoner.

Du får tilgang på erfarne advokater som kan bistå med råd, veiledning og hjelp til å lage juridiske dokumenter som samboeravtale og testament.

Premium-rådgiveren er der for deg

Selv om bank er blitt mer digitalisert og vi som bankkunder er mer selvhjulpne, er det flere situasjoner hvor det å snakke med en økonomisk ekspert har stor verdi. Enten man vurderer å kjøpe bolig, eller lurer på hva som er smart å foreta seg i en situasjon med mine/dine/våre barn.

Aud Repstad (bildet) er Premium-rådgiver og er en av de håndplukkede rådgiverne som vil betjene Premium-kunder fra NITO.

Hun hjelper daglig kunder med å se muligheter i ulike økonomiske spørsmål.

- Premium-konseptet vi har i Nordea er virkelig et av Norges beste banktilbud, understreker Repstad.

- Som Premium-rådgiver opplever jeg å få gode tilbakemeldinger fra kundene. De setter pris på personlig rådgivning og alle fordelene de får som Premium-kunde.

- Ofte får jeg høre fra kundene at «dette var en nyttig gjennomgang». Sammen finner vi de beste løsningene basert på kundens behov, sier hun.

Premium - høy prioritet

NITO-medlemmene skal oppleve Nordeas beste service. 

- Vi er stolte av at NITO har valgt oss som bankpartner, og vi vil jobbe hardt for å gi deg som NITO-medlem den beste bankopplevelsen, sier leder av Nordeas personmarkedsdivisjon, John Sætre (bildet).

- Premium-kunder har vår høyeste prioritet. Du kan være sikker på at vi har våre flinkeste rådgivere som vil hjelpe deg, sier han.

Aktuelle spørsmål og svar om bank og forsikring

Se alle dine medlemsfordeler