NITO er stolte av å kunne tilby sine medlemmer Nordeas eksklusive fordelsprogram: Premium.

Det er normalt høye krav for å få tilgang på dette fordelsprogrammet. Som NITO-medlem kvalifiserer du direkte til Nordea Premium uten å måtte tilfredsstille de kravene som Nordea stiller til øvrige kunder. 

Bli kjent med dine bankfordeler i Nordea

Som NITO-medlem får du svært gunstig boliglånsrente. Renten settes individuelt.

Ta kontakt med Nordea og sjekk hvilken rente du kan få

Betalingstilbehør til 30 % rabatt - enklere blir det ikke

Visste du at du kan betale med ring, klokke eller nøkkelring som kunde i Nordea? Du kan tæppe med smarttilbehør i alle butikker. I tillegg er betaling med smarttilbehør både trygt og veldig enkelt. Vi kaller det wearables – velg ditt favoritt-tilbehør og betal overalt. For å se rabattkoden må du være innlogget.

Logg inn

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

Dette er bare noen av fordelene. 

Premium – få mer ut av din økonomi

Premium er utviklet for å være et tilbud for deg og din økonomi i alle livets faser. Din personlige rådgiver gjør at du alltid har en sparringspartner på hva som er den beste løsningen i ulike situasjoner.

Du får tilgang på erfarne advokater som kan bistå med råd, veiledning og hjelp til å lage juridiske dokumenter som samboeravtale og testament.

Premium-rådgiveren er der for deg

Einar Hyldmo.jpgEinar Hyldmo (bildet) er Premium-rådgiver og en del av det håndplukkede rådgivningsteamet for Premium-kunder fra NITO. Han hjelper daglig kunder med å se muligheter i ulike økonomiske spørsmål.

- Premium-konseptet vi har i Nordea er virkelig et av Norges beste banktilbud, understreker Hyldmo.

- Som Premium-rådgiver opplever jeg å få gode tilbakemeldinger fra kundene. De setter pris på at vi kan gi personlig rådgivning basert på sin egen økonomiske situasjon og alle fordelene de får som Premium-kunde.

- Tilbakemeldingene jeg får fra kunder er utelukkende positiv. Det er tydelig at det er et økt behov for personlig rådgivning, og det gir stor verdi å ha en sparringspartner for å finne de beste løsningene basert på kundens behov, sier han.

Premium - høy prioritet

Randi Sommer.jpgNITO-medlemmene skal oppleve Nordeas beste service. - Vi er stolte av å være NITOs bankpartner og jobber hver dag for å gi NITOs medlemmer den aller beste beste bankopplevelsen, sier sier landsjef og leder for personmarkedet, Randi Marjamaa

- Premium-kunder har vår høyeste prioritet. Du kan være sikker på at vi har våre flinkeste rådgivere som vil hjelpe deg, sier hun.

Se alle dine medlemsfordeler