Din støttespiller i ferielivet

Vi sikrer dine rettigheter og gir deg fordeler i studentlivet, både i hverdagen og ferier. Vi har lang erfaring med hva studenter trenger. Sjekk hva vi kan tilby deg.

Bli medlem

NITO Studentforsikring inkludert i medlemskapet

Med studentmedlemskap i NITO er du omfattet av NITO Studentforsikring helt til du er ferdig med studiene, enten det er bachelor eller master. Forsikringen gir gratis tilgang til legehjelp og online psykisk helsehjelp. I tillegg velger du om du vil forsikre deg selv gjennom +MEG eller tingene dine med +MITT.  
 
Få studentforsikring inkludert i medlemskapet

Ha lege med i lomma i sommer

Sykdommer og skader som ofte er bagateller i hverdagen, kan fort bli ødeleggende for ferien din. Som en ekstra sikkerhet for deg får du som NITO-medlem tilgang til godt kvalifisert helsepersonell hver dag hele året. Hjelp er også tilgjengelig hvis du er i utlandet. Ringer du Tryg Legehjelp får du hjelp med diagnostisering, råd om behandling, og i noen tilfeller hjelp med resepter.

Få tilgang til Tryg Legehjelp

Reiseforsikringen som dekker deg uansett hvor du skal

Alle burde ha en helårs reiseforsikring, særlig studenter som gjerne er mye på farten. Da er du nemlig dekket i hverdagen også.  
 
NITO Reiseforsikring gjelder fra du forlater eiendommen din, enten du skal til og fra skolen, i butikken og på fest. Du kan være på reise i inn- og utland i hele 90 dager sammenhengende og fortsatt være dekket av reiseforsikringen. Er du under 36 år får du ekstra lav pris.

Er du under 21 år og har samme folkeregistrerte adresse som foreldrene dine? Sjekk om du er dekket av reiseforsikringen deres.

Få reiseforsikring fra bare 74 kroner i måneden

Gratis bistand fra NITO-advokatene

Som NITO-medlem har du en støttespiller som er ekspert på lønn og arbeidsvilkår. NITO-advokatene står klare til å hjelpe deg med alt fra enkle spørsmål til kompliserte saker i ditt arbeidsforhold, og det er helt gratis. Vi kan for eksempel hjelpe deg med å kvalitetssikre arbeidskontrakten din før du signerer. Da er du sikker på at den inneholder alt som loven tilsier, og at det ikke er noen punkter der som du kan få trøbbel med senere.

Få gratis hjelp fra NITO-advokatene

Velg smart – velg NITO

Alle trenger gode støttespillere i livet, og NITO skal være den viktigste støttespilleren for ingeniører og teknologer. Et av de smarteste valgene du kan ta i studietida er å bli studentmedlem i NITO. Da har du også store rabatter på kontingenten i de første årene som yrkesaktivt medlem i NITO.

Bli studentmedlem i NITO nå