Administrer dine abonnementer

Administrer dine abonnement

Du kan selv administrere abonnementene på dine medlemsblader.

Gjør bestilling, oppdater adresse etc. på:

Min side

Teknisk Ukeblad

Teknisk Ukeblad (TU) er Norges største polytekniske tidsskrift. Du får bladet seks ganger i året. Selv om TU ikke er et medlemsblad for NITO har NITO noen egne sider i bladet: "Aktuelt fra NITO". Som medlem får du bladet gratis.

Les Teknisk Ukeblad på nett

Ønsker du å bla i bladet, side for side på nett eller mobil, er du velkommen til det. Du må da registrere en brukerkonto: Registrering og innlogging E-blad.

Viktig endring knyttet til Teknisk Ukeblad

Ved utgangen av 2024 vil papirutgaven av Teknisk Ukeblad ikke lenger bli utgitt. Denne beslutningen reflekterer en bredere trend i mediebransjen mot mer digitalt fokusert innhold og bærekraft.

Selv om papirutgaven legges ned, er Teknisk Ukeblad Medias engasjement for å levere høykvalitets nyhetsdekning sterkere enn noensinne.

Gjennom abonnementstjenesten "Ekstra", vil du kunne få tilgang til alt innholdet på tu.no og digi.no. Her finner du over 200 redaksjonelle saker hver uke, produsert av 30 dedikerte journalister som dekker komplekse temaer innen teknologi og digitalisering - presentert på en forståelig måte.

Innholdet på tu.no og digi.no omfatter det beste innen teknologi og digitalisering, og hvordan dette kan bidra til å løse fremtidens største utfordringer.

Som medlem har du markedets beste pris på Ekstra, med hele 50 % av ordinær pris, slik at du kan fortsette å holde deg oppdatert og informert om de siste nyhetene og innsiktene som påvirker din bransje.

Bestill TU Ekstra til medlemspris

Følg TU på Facebook

Bioingeniøren

bioingeniøren sommer 2019.JPG– Et vitenskapelig tidsskrift (nivå 1), med nyheter, reportasjer og fagartikler.

Bioingeniøren har ti papirutgaver i året. Sammen med månedlige nyhetsbrev sendes dette til medlemmer av Bioingeniørfaglig institutt (BFI).

Les Bioingeniøren på nett

Bioingeniøren på Facebook

Se også: Alle dine medlemsfordeler