Gå til innhold
Ungt par ser på laptop og vurderer å bli Premium Next-kunde. Foto:Nordea
Medlemsfordeler

Premium Next – eksklusivt banktilbud for NITO-medlemmer under 34 år

Klar for en heftig bankopplevelse? Gjennom Nordea får du både Nordeas beste boliglånsrente og mulighet for gratis inngang på over 1000 flyplasslounger rundt om i verden. Bli en del av NITO Premium Next nå!

Nordea er en bank som hjelper deg å nå målene dine. Etter en omfattende anbudsprosess ble Nordea valgt som NITOs samarbeidspartner på banktjenester. NITO sikrer dermed at du får tilgang på et av markedets beste banktilbud.

Bli kjent med dine bankfordeler

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

Fordeler Nordea Premium Next

– banktilbud for deg som er 18-34 år og NITO-medlem

Mer om Premium Next

Er du NITO-medlem og under 34 år kvalifiserer du direkte til Nordea sitt eksklusive kundeprogram Premium Next. Programmet er designet for å tilfredsstille kravene til deg som er ung og målrettet. Konseptet byr på svært gode priser kombinert med eksklusive fordeler.

Vi forstår deg som er ung

Nordea har et helt team med rådgivere som forstår akkurat din situasjon. I Premium Next-teamet er det mange som er i samme situasjon som deg og som derfor vet hva du trenger og hva som er lurt å tenke på.

- Vi er opptatt av å gi kundene muligheter og goder tilpasset det å være ung, sier Silje Værmoen Almesrand (bildet, her sammen med resten av Ung-teamet), leder for Nordea UNG.

- Premium Next-kunder forteller oss at dette er et kult, spennende og ekstraordinært kundekonsept, de opplever å få det lille ekstra. Vi er opptatt av at de beste betingelsene ikke bare skal være forbeholdt godt voksne. 

- Ta en prat med oss, vi vil gjerne vise hva vi har å tilby. – Og så sees vi på VIP-loungen, hilser Silje.

- Vi er stolte av at NITO har valgt oss som bankpartner, og vi vil jobbe hardt for å gi deg som ungt NITO-medlem den beste bankopplevelsen, sier leder av Nordeas personmarkedsdivisjon, John Sætre (bildet).

- Premium Next-kunder er høyest prioritert hos oss. Du kan være sikker på at vi har våre aller flinkeste rådgivere som vil hjelpe deg, sier han.

Nye digitale løsninger med Nordea

Google Pay og Nordea-kortLegg igjen lommeboka hjemme!

Som kunde i Nordea kan du betale med både mobil og klokke via Google Pay (android) og Apple Pay (iPhone).

NITO-medlemmene skal oppleve Nordeas beste service. 

 

Spørsmål og svar om forsikring og bank

Se alle dine medlemsfordeler

Om Nordea

Nordea er det ledende finanskonsernet i Norden, og en av de største bankene i Europa. 

Nordea ønsker å gjøre en forskjell for kundene og lokalsamfunn. Fagkunnskap er opparbeidet gjennom 200 års bankvirksomhet – den kommer deg til gode. NITO-medlemmer kvalifiserer til det eksklusive kundeprogrammet Premium og Premium Next.

Bli bedre kjent med Nordea

Publisert: Sist oppdatert: