Original_web_optimized-Portrait of woman on farm_Nordea.jpg

Gjennom bærekraftige valg kan vi alle være med på å gjøre en forskjell. NITOs bankpartner Nordea tilbyr en CO2-tracker som viser hvordan ditt daglige forbruk påvirker miljøet. Nordea gir tilgang på bærekraftige lån og sparealternativer som gjør det å velge miljøvennlig enklere. 

Bærekraftig sparing

Ta et aktivt valg og la pengene dine vokse i selskap som tar hensyn til mennesker og miljøet.

Nordea tilbyr et stort utvalg bærekraftige fond, og tar aktivt eierskap i selskapene de investerer i for å sikre at normene etterleves. Kombinasjonen mellom balansert risiko og bærekraftige løsninger vil på sikt kunne gi god avkastning.

Nordea ønsker at du som NITO-medlem skal få mulighet til å velge de beste bærekraftige sparealternativene. Gjennom en uforpliktende samtale med Nordeas spesialister på området får du en gjennomgang av din profil, dine ønsker og forventninger. Dette kan gjøre det enklere å komme i gang med bærekraftig sparing.

Grønt boliglån med Nordeas lav rente

Bor du i eller vurderer du å kjøpe en energieffektiv bolig. Nordeas grønne boliglån er for deg som bor miljøvennlig, eller planlegger å kjøpe en energieffektiv bolig med A- eller B-merking. Med Grønt boliglån får du en av markedets laveste boliglånsrenter.

NITO og Nordea støtter grønne valg. Grønne boliglån er bra for både miljøet og din personlige økonomi.

Se om du kan spare miljø og penger med Grønt boliglån

CO2-tracker gir oversikt og hjelper deg å velge bærekraftig

Nordeas CO2-tracker er tilgjengelig via mobilbanken og gir en pekepinn på hvilket klimaavtrykk du setter. Beregningene blir basert på all kortbruk inndelt i ulike kategorier som bil/transport, ferie/reise, restaurantbesøk, shopping og dagligvarer. 

Om man ønsker å holde et bærekraftig fokus i hverdagen, er CO2-trackeren et godt hjelpemiddel.

Kontakt Nordea for mer informasjon om bærekraftig sparing og grønt boliglån

Når du fyller ut skjemaet er det viktig at du skriver om du ønsker en samtale for bærekraftig sparing, eller et tilbud om grønt boliglån, så kommer du direkte til riktig team.  

Jeg vil bli kontaktet av Nordea