Lasse Dorlochter listefoto.jpgLasse Dorlöchter studerer ved NTNU i Trondheim, men ville bo og få seg sommerjobb hjemme i Fredrikstad. Derfor siktet han seg inn på en sommerjobb hos konsulentselskapet Afry i Sarpsborg, hvor han kunne bryne seg på problemstillinger som er relevant for studieretningen han går.

- Jeg sendte inn jobbsøknaden og CV-en min til NITO for å kvalitetssikre det jeg hadde skrevet, før jeg søkte på jobben, forteller han. Det viste seg å være nyttig.

- NITO svarte overraskende fort, og jeg fikk følelsen av at hele søknaden min var gjennomgått systematisk og med tilpasset svar, som var personlig.  

- Jeg fikk gode tilbakemeldinger og tips om lure ting jeg kunne forbedre, som jeg satte stor pris på. NITO hjalp meg med å få denne jobben.

Skal du søke jobb?

Trenger du råd og hjelp til CV og søknaden din?

Få hjelp av NITOs jobbsøkerteam

Julaften hver dag

Lasse studerer maskinfag innenfor retningen produktutvikling og produksjon. Sammen med en medstudent jobber han på Afry med et prosjekt som utforsker ny teknologi.

- Jeg er veldig heldig som har fått denne sommerjobben. Det føles som om det er julaften hver dag. Sommerprosjektet jeg jobber med er utrolig gøy og spennende. Samtidig som jeg får bo hjemme som var en prioritet.

- Jobben handler om å se på teknologi som selskapet ikke har utnyttet fullt ut. Jeg har fått mye ansvar og det er gøy å kunne bidra med det jeg mener er det mest riktige for selskapet. Det føles bra å bruke kunnskapen min.

Flere fordeler som NITO-student

- Jeg har fått mye nytte ut av studentmedlemskapet mitt i NITO. Søknadshjelpen jeg fikk er verdt mer enn engangssummen på 350 kroner som det koster å være studentmedlem. De faglige krasjkursene til NITO er alltid til hjelp. Og det er fint å ha mulighet til å få advokathjelp dersom man får behov for det.

- NITO er en fin trygghet å ha som student, som gir fordeler man ikke hadde hatt råd til å skaffe seg på egenhånd.