- I oktober er vi på besøksturne til rundt 200 bedriftsgrupper i hele landet, forteller en entusiastisk NITO-president Trond Markussen.Trond til oktoberkampanje hstilt.jpg

- Jeg gleder meg til å være med på noen av besøkene og til å treffe nettopp deg. Jeg vil vite hva som skjer i bedriften og hvordan NITO kan være din støttespiller. 

Si at du vil ha besøk av NITO

Kontakt bedriftsgrupperådgiveren i din region og avtal hvor og når:

Kontaktpersoner Arbeidsområde Kontakt
NITO Nord 97973543
NITO Midt 92066651
NITO Vest 91532913
NITO Sør 40455050
  NITO Øst 41176416
  NITO Oslo og Akershus 90655149

NITO er din støttespiller i hverdagen

Besøkene skal bidra til at bedriftsgruppene blir enda mer aktive og engasjerte, og at de jobber fram gode lønns- og arbeidsvilkår til det beste for medlemmene.

- Dere skal være trygge på at NITO er din støttespiller i hverdagen, understreker Markussen.

- Vi stiller med sentrale tillitsvalgte, avdelingstillitsvalgte og ansatte i besøkene. Vi skal gi gode råd og svare på det du lurer på. Du får også en presentasjon av gode medlemsfordeler.

Møtet finner sted på din bedrift på morgenen, ved lunsjtid eller mot ettermiddagen. Alle som deltar får gave fra NITO. NITO tilbyr også å bidra med drikke og noe å bite i. 

karmøy listefoto.jpg
NITO-medlemmer i Hydro Karmøy, f.v. Helge Breistrand fra NITOs avdelingsstyre, kontorleder Iren Langhelle Nordhus og bedriftsgruppeleder Tor-Erik Richardsen.