Vi er glade for å kunngjøre at påmeldingen til årets Jenter og teknologi-turne er nå åpen. På våre arrangementer får jenter og unge kvinner møte inspirerende rollemodeller som deler sin kunnskap og erfaring innen realfag og teknologi.

Meld deg på her

Norske bedrifter melder om et stort behov for teknologer. Det er etterspørsel etter tekniske fagarbeidere, ingeniører og realister, men kvinneandelen innen disse fagområdene er dessverre svært lave. For å sikre at bedriftene får den beste og bredeste kompetansen, samarbeider NHO, NITO og Nasjonalt Senter for Realfagsrekruttering for å oppmuntre flere jenter til å velge teknologiutdanning.

På arrangementet får jentene muligheten til å bli inspirert av rollemodeller og bedrifter som viser hvilke spennende muligheter som finnes innen realfag og teknologi.

Årets store fysiske show vil bli avholdt fra 9. oktober til 9. november, og vi har spennende destinasjoner på programmet. Blant stedene vi besøker er Honningsvåg, Karasjok, Tromsø, Narvik, Steinkjer, Trondheim, Oppdal, Raufoss, Sandefjord, Arendal, Bergen, Stavanger, Kongsberg og Oslo.

Påmelding til våre liveshow gjøres via lærer eller skoleadministrasjon. Alle våre arrangementer er gratis for elevene og er tilpasset læreplanen.

Vi oppfordrer alle skoleklasser i 9. og 10. klasse til å melde seg på våre live-show.

Viktig å merke seg er at alle klasser som melder seg på innen 1. august, blir med i trekningen av en spennende premie - en 3D-skriver.

Meld deg på her