Har du kjørt langt i sommer kan det hende at du overskrider avtalt kjørelengde i år. Da kan du i verste fall få redusert erstatning dersom du får en bilskade. Det er heller ingen grunn til å betale for mye for bilforsikringen ved å ha oppgitt for lang årlig kjørelengde.

Ved å sjekke kilometerstanden på bilen kan du selv ta stilling til om kjørelengden din er korrekt.

Har du NITO Bilforsikring, kan du sjekke og justerer nåværende kjørelengde på Min side hos Tryg.

Sjekk at du har riktig kjørelengde registrert

Har du ellers riktig dekning på bilforsikringen?

Har du barn som øvelseskjører eller endelig har fått lappen og begynt å kjøre selv, da er det også viktig å sjekke at bilforsikringen din har tatt høyde for dette. Kanskje bilen begynner å bli «godt voksen» og du kan vurdere en annen dekning på bilforsikringen din? Det kan være lønnsomt å ta en uforpliktende gjennomgang sammen med en forsikringsrådgiver.  

Har du ikke NITO Bilforsikring?

NITO-medlemmer får 30 prosent på ordinær pris på private forsikringer hos Tryg. Kjøper du NITO Bilforsikring Ekstra eller NITO Elbil Ekstra får du unike dekninger og vilkår til medlemspris. Sjekk NITO Bilforsikring

Er du riktig forsikret? Få en gjennomgang av dine forsikringer

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

NITOs forsikringssenter

003 listebilde.jpg