12. mai ble den eksklusive Ungkonferansen 2023 avholdt i Oslo. Arrangementet, som er dedikert til aktive og engasjerte medlemmer i NITO, hadde et stjernespekket program som styrket motivasjonen, kunnskapen og kompetansen til de oppmøtte.

På programmet sto en imponerende liste over foredragsholdere. Blant dem var Thomas Seltzer, med sitt foredrag «Amerikansk armageddon» og Yngvar Ugland fra DNB NewTechLab, som har ansvar for utforskning av nye teknologier. Ugland delte sin innsikt i de nyeste web 3.0 og NFT-trendene.

UNG 23 Foto NITO Bjarne Krogstad-21-topaz.jpg

Sophia Adampour, NFT-entreprenør og en av grunnleggerne av "verse gallery" – Nordens første fysiske NFT-galleri, også kjent som kryptokunst. Adampour fortale om den spennende og voksende verdenen av NFT-er, og hvordan teknologien vil revolusjonere hvordan vi tenker om eierskap.

UNG 23 Foto NITO Bjarne Krogstad-23-topaz.jpg

Sondre Sande Gullord, historiens yngste generalsekretær i Det internasjonale orienteringsforbundet og visepresident i Norges idrettsforbund, inspirerte med sin historie om hvordan han i en ung alder har oppnådd betydelig suksess og lederposisjoner i idrettsverdenen.

UNG 23 Foto NITO Bjarne Krogstad-24-topaz.jpg

Det yngste medlemmet i NITOs hovedstyre, Per Egil Ekroll, understreket viktigheten av å ha engasjerte unge medlemmer i organisasjonen. Han inspirerte alle til å ta aktiv del og utnytte de mulighetene man får i NITO som organisasjon.

UNG 23 Foto NITO Bjarne Krogstad-25-topaz.jpg

Ungkonferansen 2023 var ikke bare en plattform for inspirerende foredrag, men også en unik mulighet for deltakerne til å utvide sitt faglige nettverk. Det er særlig gjennom NITO Ung dette kan gjøres. Det skal lønne seg å være fagorganisert, og ikke minst ta del i noe større ved å være aktiv i NITO, gjennom for eksempel å bli med i ungnettverket til NITO.

NITO Ung har et framoverlent sosialt-, teknologisk- og faglig fokus og har tilbud og arrangementer som hjelper deg med karriere- og jobbutvikling.

Ønsker du å vite mer, være med på å påvirke lokalt eller delta på eksklusive arrangement, ta kontakt med din NITO-rådgiver i din region for å lære mer. Kanskje det er nettopp du som blir invitert til neste års ungkonferanse.