Din støttespiller i arbeidslivet 

Du vet aldri hvilke situasjoner som kan oppstå i arbeidslivet. Er du NITO-medlem, har du en solid støttespiller du kan regne med, enten du trenger gode råd om lønnsforhandlinger, juridisk bistand eller kompetanseheving.

Bli medlem nå 

Spør NITO-advokatene

Mange tar kontakt med NITO-advokatene når de havner i vanskelige situasjoner. NITOs advokater utgjør et av landets største og mest kompetente arbeidsrettslige miljøer, og er eksperter på lønn og arbeidsvilkår. Som NITO-medlem er tjenesten gratis. 

Få hjelp til å forbedre din lønnsutvikling

Lønnskalkulator er et viktig verktøy når du jobber for din lønnsutvikling. NITOs medlemmer rapporterer hvert år inn sin lønn. Vi har dermed god oversikt over hva ingeniørene og teknologene i Norge tjener innenfor ulike bransjer, regioner, aldersgrupper etc. Prøv vår lønnskalkulator og sjekk hvordan du ligger an.

Faglig påfyll og hjelp til karriere

Ønsker du mer støtte både faglig og karrieremessig? NITO har mye du kan benytte for å utvikle deg og ta et steg videre.

Fagkurs

NITO har en rekke fagkurs som du enten får gratis eller får god rabatt på hvis du er medlem. Ta en titt på disse fagkursene.

Fagnettverk

Det er alltid noen som er opptatt av det samme som deg. Å kunne være med i engasjerende fagnettverk er et stort pluss som NITO-medlem. Du kan være med i flere nettverk om du ønsker. Disse fagnettverkene har vi i NITO.

Gratis faglitteratur

Vi støtter deg med GRATIS e-bøker og lydbøker innen ulike ingeniør- og teknologifag, ledelse, økonomi og kommunikasjon. Kunnskap er ferskvare, så vi oppdaterer hele tiden faglitteraturen.

Her kan du få en smakebit på bøkene vi tilbyr (bookboon.com)

Gratis karriereveiledning

Fra bioingeniør til klima- og miljøingeniør? Eller ta spranget fra IT til bygg og anlegg? Den store fordelen med din kompetanse er at du er ettertraktet uansett hvilken vei du velger. Vi hjelper deg med å finne den veien som er riktig for deg – der du nå er i karrieren. 

Som medlem i NITO får du gratis karriereveiledning.

NITO Oppstart – når du starter for deg selv

Har du en gründer i magen? Å starte for seg selv kan være både skremmende, givende, lærerikt og spennende. NITO Oppstart er et tilbud til medlemmer som ønsker å starte for seg selv.

God inntekt nå og i framtida

Hos NITO får du som nevnt støtte til lønnsutviklingen din, men du får også muligheten til å sikre deg bedre økonomisk for framtida. Grepene du gjør (eller ikke gjør) med inntekten og pensjonen din nå, kan få store konsekvenser senere i livet.

NITO tilbyr den eneste inntektsforsikringen for ingeniører og teknologer; en ekstra trygghet om du skulle bli langvarig sykmeldt eller rammet av ufrivillig arbeidsledighet/permittering.

NITO kan bidra til å sikre deg også i årene etter arbeidslivet. Flytter du tjenestepensjonen din til NITO Egen pensjonskonto, kan du få mer pensjon for pengene og større økonomisk frihet den dagen du går av med pensjon. 

Hvorfor være fagorganisert?

Som medlem i NITO har du en solid partner du kan støtte deg til i arbeidslivet. Vi jobber for at du skal oppleve trygghet og lykkes i alle deler av livet, både på jobb og privat. Derfor bør du organisere deg.   

Bli NITO-medlem nå