Vi hjelper deg med voksentingene

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. En fagforening samler folk innen samme yrkesgruppe og jobber blant annet for at du skal ha gode arbeidsvilkår.

Et medlemskap gir deg ekstra trygghet i overgangen fra studentlivet til arbeidslivet. Du får i tillegg fordeler du kan dra nytte av i privatlivet, som når du skal ut å reise, komme deg inn på boligmarkedet eller kjøpe bilforsikring.  

Se selv hva du sparer med fordelskalkulatoren vår!  

Bli medlem nå

NITO-medlemmer har tilgang til gratis juridisk bistand i spørsmål om lønns- og arbeidsvilkår. Tenk på oss som en partner som leser det med liten skrift sammen med deg, og som sikrer at rettighetene dine på jobb blir ivaretatt.

NITO er din sparringspartner i karrierelivet 

Som medlem får du et stort nettverk av andre ingeniører og teknologer å spille på, særlig gjennom NITOs fagnettverk. Du kan være med i så mange nettverk du vil uten å betale noe for det. Du møter andre likesinnede for å snakke om fag, jobb og bygger verdifull kompetanse og relasjoner for videre karriere.  

Ønsker du å heve kompetansen din enda mer kan du benytte deg av vårt brede kurstilbud. Vil du ta grep om egen karriereutvikling? Vit at NITO tilbyr karriereveiledning.  

NITO-rabatt på forsikringer 

Det er mange typer forsikringer på markedet, NITO hjelper deg å velge de forsikringene du faktisk trenger.

Tre viktige forsikringer med NITO-rabatt

  • NITO Reiseforsikring kan kjøpes kun for deg eller for deg og familien din. Velger du sistnevnte dekkes også samboer. Forsikringen dekker deg alle dager, hele året, så fort du forlater eiendommen – enten du skal på butikken eller på reise til utlandet med inntil 90 dagers varighet.

  • NITO Bilforsikring gir stor fleksibilitet og mange valgmuligheter for deg med bil. Du får blant annet startbonus på hele 70 prosent og egne fordeler for el- og hybridbiler. Forsikringen dekker også personskader etter trafikkulykke i hele Europa, både for deg og familien.

  • NITO Innboforsikring dekker alt fra skader forårsaket av små, rare insekter, til de mest alvorlige skadene – ja til og med uflaks. Med NITO Innboforsikring får du ubegrenset forsikringssum og uflaksforsikring inkludert.

Se alle NITOs medlemsforsikringer  

Legehjelp over telefon og video – inkludert i medlemskapet  

Du får tilgang på godt kvalifisert helsepersonell 24 timer i døgnet, både i Norge og i utlandet, helt uten ekstra kostnad.

Med Tryg Legehjelp trenger du ikke å vente på time hos fastlegen eller karre deg opp fra sofaen, hvis du er dårlig. Erfarne sykepleiere og leger er kun en telefon- eller videosamtale unna.

Få bedre kontroll over økonomien 

Har du tenkt over at foreldrene dine ikke nødvendigvis er de beste til å svare på økonomiske spørsmål? Samfunnet og regler for boliglån og pensjonssparing kan ha endret seg ganske mye siden de måtte ta stilling til dette.

Som medlem får du tilgang til NITO Premium Next, et banktilbud til deg som er under 34 år.

Du får økonomisk førstehjelp fra gode rådgivere, de er klare for å hjelpe deg med stort og smått helt uten ekstra kostnad. Bli mer bevisst på de økonomiske valgene du tar, uten at de går på bekostning av livskvaliteten din. 

Når du skal inn på boligmarkedet første gang får du Nordeas beste boliglånsrente og rådene som hjelper deg med å virkeliggjøre boligdrømmen.

Planlegg for framtida 

Pensjon er et viktig tema du bør tenke på allerede i starten av arbeidslivet.

Det du liker å gjøre i dag vil du mest sannsynlig fortsatt like når du slutter å jobbe. For de fleste vil ikke pensjonen fra folketrygden og arbeidsgiver være nok.

Jo raskere du kommer i gang med privat pensjonssparing, desto større forskjell utgjør det den dagen du går av med pensjon.

Som NITO-medlem får du ekstra gunstige priser og betingelser på sparing, fond og pensjon hos Storebrand. Hvis du flytter pensjonen din til NITO Egen pensjonskonto får du kanskje mer for pengene.  

Bli NITO-medlem i dag