- I oktober er vi på besøksturne til rundt 200 bedriftsgrupper i hele landet, forteller en entusiastisk NITO-president Trond Markussen.Trond_Markussen_NT_03783__staaende_Foto_Bjarne_Krogstad.jpg

- Jeg gleder meg til å være med på noen av besøkene og til å treffe nettopp deg. Jeg vil vite hva som skjer i bedriften og hvordan NITO kan være din støttespiller. 

NITO er din støttespiller i hverdagen

Besøkene skal bidra til at bedriftsgruppene blir enda mer aktive og engasjerte, og at de jobber fram gode lønns- og arbeidsvilkår til det beste for medlemmene.

- Dere skal være trygge på at NITO er din støttespiller i hverdagen, understreker Markussen.

Vi stiller med sentrale tillitsvalgte, avdelingstillitsvalgte og ansatte i besøkene. Vi skal gi gode råd og svare på det du lurer på, og vi skreddersyr besøket til deres gruppe. 

For at møtet skal bli best mulig for deres bedriftsgruppe ber vi dere om å komme med temaønske for besøket. Møtet finner sted på din bedrift på morgenen, ved lunsjtid eller mot ettermiddagen. Alle som deltar får gave fra NITO. NITO tilbyr også å bidra med drikke og noe å bite i.  

Send oss en besøksforespørsel med ditt temaønske

Forslag til tema:

 

karmøy listefoto.jpg
NITO-medlemmer i Hydro Karmøy, f.v. Helge Breistrand fra NITOs avdelingsstyre, kontorleder Iren Langhelle Nordhus og bedriftsgruppeleder Tor-Erik Richardsen. 

 

Si at du vil ha besøk av NITO

Kontakt bedriftsgrupperådgiveren i din region og avtal hvor og når:

Kontaktpersoner Arbeidsområde Kontakt

NITO Oslo og Akershus 92084723
NITO Nord 97973543
NITO Midt 92066651
NITO Vest 91532913
NITO Sør 40455050
  NITO Øst 41176416