- I oktober er vi på besøksturne til rundt 200 bedriftsgrupper i hele landet, forteller en entusiastisk NITO-president Trond Markussen.

For at møtet skal bli best mulig for deres bedriftsgruppe ber vi dere om å komme med temaønske for besøket. Møtet finner sted på din bedrift på morgenen, ved lunsjtid eller mot ettermiddagen. Alle som deltar får gave fra NITO. NITO tilbyr også å bidra med drikke og noe å bite i.  

Send oss en besøksforespørsel med ditt temaønske

Forslag til tema (velg inntil to):

Vi stiller med sentrale tillitsvalgte, avdelingstillitsvalgte og ansatte i besøkene og ønsker å synliggjøre at NITO er din støttespiller som ingeniør og teknolog i arbeidslivet. Vi skal gi gode råd og svare på det du lurer på, og vi skreddersyr besøket til deres gruppe. 

Trond_Markussen_NT_03783__staaende_Foto_Bjarne_Krogstad.jpg

- Jeg gleder meg til å være med på noen av besøkene og til å treffe nettopp deg. Jeg vil vite hva som skjer i bedriften og hvordan NITO kan være din støttespiller. 

NITO er din støttespiller i hverdagen

Besøkene skal bidra til at bedriftsgruppene blir enda mer aktive og engasjerte, og at de jobber fram gode lønns- og arbeidsvilkår til det beste for medlemmene.

- Dere skal være trygge på at NITO er din støttespiller i hverdagen, understreker Markussen.

karmøy listefoto.jpg
NITO-medlemmer i Hydro Karmøy, f.v. Helge Breistrand fra NITOs avdelingsstyre, kontorleder Iren Langhelle Nordhus og bedriftsgruppeleder Tor-Erik Richardsen. 

 

Si at du vil ha besøk av NITO

Kontakt bedriftsgrupperådgiveren i din region og avtal hvor og når:

Kontaktpersoner Arbeidsområde Kontakt

NITO Oslo og Akershus 92084723
NITO Nord 97973543
NITO Midt 92066651
NITO Vest 91532913
NITO Sør 40455050
  NITO Øst 41176416