Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Blodprøvetaking - en god og trygg opplevelse for alle involverte

I blodprøvetaking blir man aldri utlært. I dette kurset har vi satt sammen et program som skal gjøre opplevelser rundt prøvetaking enda bedre.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

tirsdag 19.10.2021 09:00-16:00

Aktivitetsvalg er påkrevd

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

Om kurset

I dette kurset skal vi se på tekniske utfordringer i blodprøvetaking, men vi skal også fylle på med etisk kompetanse. Det er umulig å forberede seg på alle situasjoner - men desto flere du har reflektert over, jo større er sjansen for at du tar gode valg når du står midt i det.

Pasientperspektivet gir nye dimensjoner og ekstra læring.

Vi er veldig glade for å ha fått med oss en Løvemamma på dette kurset. Hun skal gi oss et innblikk i livet med alvorlig syke barn og fortelle oss om hvordan helsepersonell og undersøkelser som blodprøvetaking oppleves som pasient og pårørende. 

Vi skal også se på hvordan kan du som helsepersonell ta vare på deg selv og kollegaer i vanskelige situasjoner. Traumatiske hendelser på jobb tar vi med oss hjem i privatlivets sfære. I kurset skal vi se hvordan vi kan lage gode systemer for debrief, blant annet ved å være en støtte for hverandre på jobb

Kurprogram

NITO BFI Blodprøvetaking - en god og trygg opplevelse for alle involverte

Kurset gir tellende timer i spesialistgodkjenning for bioingeniører. 

Vi gjør fortløpende vurderinger i forhold til smittevern og kommer til å følge gjeldende anbefalingene i oktober.

Dersom du er interessert ber vi deg om å melde deg på selv om tiden framover fortsatt er usikker med hensyn til korona. Til gjengjeld lover vi å gjøre de tilpasninger som er nødvendige med hensyn til reiseregler, avstand og antall deltagere. Dersom gjennomføring blir vanskelig vil vi justere kursprisen og legger til rette for at deler av kurset arrangeres digitalt. 

Praktisk informasjon

Registrering og posterutstilling fra kl. 9.00 tirsdag 19. oktober, avslutning og posterprisutdeling onsdag 20. oktober kl. 15.00

Middag

Det vil bli mulighet for å delta på felles middag, kr 600 ekskludert mva. 

Hotell

Hotell bestilles av den enkelte deltaker. NITO har avtalepris på Scandic til kr 1140,- per rom, per natt inkl. mva og frokost. Legg inn bookingkode BNIT191021 i reservasjonen på www.scandichotels.no eller ring tlf. 21898100 og bruk bookingkode 47603424. Reservasjonskoden med rabatt er gyldig fram til 28. september 2021.  NB! Husk å legge inn riktig hotell og riktig dato.

Viktig melding! Kurset er flyttet fra Scandic Helsfyr til Scandic St. Olavs plass. De som har booket overnatting på Scandic Helsfyr vil bli informert og flyttet over.

Poster på kurset

RUPPAS og yrkesetisk råd oppfordrer til å delta med poster på kurset med tema innen blodprøvetaking. Det er mulig å søke BFIs studiefond om støtte for å reise på kurs med poster.

Poster på kurs og konferanser

Det inviteres til posterutstilling på alle BFIs fagkurs og konferanser.

Deltakelse med poster forutsetter påmelding til kurset. Dersom det kommer mer enn tre postere til kurset kan det deles ut en posterpris på 4000,- for beste poster.

Posterne bedømmes på bakgrunn av faglig innhold og utforming.

Frist for innsending av abstrakt er 20. september.

 

Produktutstilling

Vi inviterer til produktutstilling. Meld deg på i skjemaet under.

Påmelding utstillere

Meld deg som utstiller

Kurs fra BFI