Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Blodprøvetaking - en god og trygg opplevelse for alle involverte

I blodprøvetaking blir man aldri utlært. I dette kurset har vi satt sammen et program som skal gjøre opplevelser rundt prøvetaking enda bedre.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Aktiviteter

tirsdag 19.10.2021 09:00-16:00

Aktivitetsvalg er påkrevd

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

 

Om kurset

I dette kurset skal vi se på tekniske utfordringer i blodprøvetaking, men vi skal også fylle på med etisk kompetanse. Det er umulig å forberede seg på alle situasjoner - men desto flere du har reflektert over, jo større er sjansen for at du tar gode valg når du står midt i det.

Pasientperspektivet gir nye dimensjoner og ekstra læring.

Derfor er vi veldig glade for å ha fått med oss en Løvemamma på dette kurset. Hun skal gi oss et innblikk i livet med alvorlig syke barn og fortelle oss om hvordan helsepersonell og undersøkelser som blodprøvetaking oppleves som pasient og pårørende. 

Og sist, men ikke minst, hvordan kan du som helsepersonell ta vare på deg selv og andre i vanskelige situasjoner. Traumatiske hendelser på jobb drar vi med oss hjem i privatlivets sfære. I kurset skal vi se hvordan vi kan lage gode systemer for debrief, blant annet ved å være en støtte for hverandre som kollegaer. 

Tentativt kursprogram NITO BFI Blodprøvetaking 19. og 20. oktober

Kurset gir tellende timer i spesialistgodkjenning for bioingeniører. 

Vi gjør fortløpende vurderinger i forhold til smittevern og kommer til å følge gjeldende anbefalingene i oktober.

Dersom du er interessert ber vi deg om å melde deg på selv om tiden framover fortsatt er usikker med hensyn til korona. Til gjengjeld lover vi å gjøre de tilpasninger som er nødvendige med hensyn til reiseregler, avstand og antall deltagere. Dersom gjennomføring blir vanskelig vil vi justere kursprisen og legger til rette for at deler av kurset arrangeres digitalt. 

Praktisk informasjon

Registrering og posterutstilling fra kl. 9.00 tirsdag 19. oktober, avslutning og posterprisutdeling onsdag 20. oktober kl. 15.00

Middag

Det vil bli mulighet for å delta på felles middag, kr 600 eksludert mva. 

Hotellovernatting

Hotell bestilles av den enkelte deltager. NITO har avtalepris på Scandic til kr 1140,- per rom, per natt inkl. mva og frokost. Legg inn bookingkode 47603424 i reservasjonen på www.scandichotels.no. Reservasjonskoden med rabatt er gyldig fram til 14. september 2021.  NB! Husk å legge inn riktig hotell og riktig dato.

Poster på kurset

RUPPAS og yrkesetisk råd oppfordrer til å delta med poster på kurset med tema innen blodprøvetaking. Det er mulig å søke BFIs studiefond om støtte for å reise på kurs med poster.

Produktutstilling

Vi inviterer til produktutstilling. Dersom du er interessert i å stille på stand ta kontakt med

Kurs fra BFI