Gå til innhold
Sikkerhetslås i koding Foto: Gettyimages
< Kurs og arrangementer

Eksklusive foredrag om trygg digital hverdag

I forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned inviterer NITO IKT Vestfold til foredrag fra to eksperter innen digital sikkerhet

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Faggruppen NITO IKT i Vestfold inviterer til en spennende kveld der du både har mulighet til å danne nettverk og høre foredrag fra to eksperter innen digital sikkerhet.

Kvelden starter med foredrag fra Roar Thon som vil snakke om sikkerhet i en usikker tid.

Sikkerhet i en usikker tid

I en tid der teknologiutviklingen går raskere enn noensinne, så gir nye arbeidsmetoder nye muligheter. Det gir også nye muligheter for de som ikke vil oss vel. Med «hjemmekontoret» følger det en rekke teknologiske sikkerhetsbekymringer. Men det er ikke hele bildet.

Siden 2019 har NSM sett en tredobling av alvorlige digitale hendelser mot samfunnet. Hva slags utfordringer vi står ovenfor som samfunn, virksomheter og som innbyggere?

Roar Thon

Roar Thon _MG_0807.jpgRoar Thon er fagdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), hvor han har vært ansatt siden 2003. Han har tjenestebakgrunn fra Forsvaret og politiet, og arbeider i dag med kommunikasjon og bevisstgjøring om sikkerhet.

Med over 1100 foredrag i NSMs tjeneste er han sannsynligvis en av landets mest etterspurte foredragsholdere.

 

Neste foredrag er fra Rune Carlsen med "passordhelvete" som i 2021 var det mest bookede foredraget gjennom NorSIS’ Nasjonal Sikkerhetsmåned.

Passordhelvete - hvordan overleve på magisk vis!

Uansett hvilken arena vi er på, jobb eller privat, så har vi de samme utfordringene til passord. De skal muligens både være komplekse, lange og unike for alle de tjenestene du benytter. Hva er egentlig et passord, hvor mange passord har vi, hvordan hackes passord og hvordan kan vi på en enkel, sikker og magisk måte ivareta sikre og gode passord, en gang for alle? Passordhelvete treffer tematikken midt på kornet og vil få deg til å endre din hygiene på nett

Rune Carlsen

I tillegg til å være ingeniør, sikkerhetssjef i KLP og en inspirerende foredragsholder, er Rune Carlsen også en internasjonalt premiert og anerkjent tryllekunstner – noe som gjør hans foredrag magiske på flere ulike måter. 

 

Praktisk informasjon:

  • Rom: A1-39 - Holmestrand 
  • 17.00 Lett servering. Gi beskjed om allergier eller andre mathensyn i fritekstfeltet

Andre aktuelle arrangementer i Vestfold