Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Digital transformasjon og ledelse

Fordi alle transformasjonsprosesser trenger god ledelse

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Dette gratis-webinaret er for deg som ønsker å lære om grensesnittet mellom teknologi og strategi, for deretter å forstå digitalisering og ledelse.

Sjekk også vårt samarbeid med OsloMet om et 10 stp emne i Digital transformasjon og ledelse

Digital transformasjon innebærer å se deler og helhet i sammenheng. For å bli en dyktig digital leder må du derfor forstå mer enn digital teknologi. 

Det handler like mye om hvordan du bruker teknologi til å skape bedre produkter og tjenester for kunder, løse konkrete utfordringer i organisasjonen eller forbedre og forenkle prosesser.

Siw Fosstenløkken.jpgSiw Fosstenløkken er professor i innovasjon og entreprenørskap ved OsloMet. Hun underviser og forsker innen innovasjon og digital transformasjon, entreprenørskap og agile metoder. Hun har også bred erfaring med fagfeltene digital kompetanse og læring, strategi og organisasjon.

Siw vektlegger læring i autentiske læringsmiljø ved å bringe kunnskap i digital transformasjon direkte ut i arbeidslivet gjennom etter- og videreutdanning (EVU). Hun underviser også innovasjon og entreprenørskap i praksis til ingeniørstudenter og et nytt PhD emne innovasjon for bærekraft med fokus på tverrfaglig praksis og samarbeid. Siw er tilknyttet faggruppen for Innovasjon, digital transformasjon og bærekraft ved OsloMet.