Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Ledelse i prosjekter

Jobber du som prosjekt-, program- eller porteføljeleder, men kjenner på at den formelle kunnskapen mangler? Eller vil du lære mer om å håndtere menneskene i prosjekter?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Kurset ledelse i prosjekter vil gi deg en innføring i hvilke grep du som leder av prosjekter bør gjøre for å forbedre prosesser og lede mennesker på en god måte.

Læringsutbytte

Du vil lære om ulik personlig og sosial kompetanse som bør benyttes for å lede andre. Denne kompetanse er viktig for smidig gjennomføring både i prosjekter og team.

Ledelse i prosjekter kan kombineres med Prosjektstyring – rammer og gjennomføring. Deltakelse på begge kursene dekker det teoretiske fundamentet for IPMA sertifisering

Kurset ledelse i prosjekter passer spesielt for deg:

  • som vil bevege deg fra metodefokus til fokus på ledelse av mennesker
  • supplere din kunnskap om ledelse
  • som jobber i og med prosjekter
  • som jobber som linjeleder eller HR-leder
  • som vurderer en IPMA-sertifisering

En helhetlig tilnærming

Dette kurset er første steg til en helhetlig tilnærming til prosjekt-, program- og porteføljeledelse.

Neste steg omhandler rammebetingelser, oppdragsgivers rolle og metodekompetanse som benyttes i styring av gjennomføring. (Dette kurset settes opp våren 2020).

NITO i samarbeid med Norsk Forening for prosjektledelse gjennomfører kurs som tar for seg temaene prosjektledelse, programledelse og porteføljeledelse.

Jorun Wolstad.JPGJorunn Wolstad er generalsekretær i Norsk Forening for Prosjektledelse (NFP). Hun har mange års erfaring fra prosjektledelse og -kontroll, både fra industri og offentlig sektor. Jorunn Wolstad har også deltatt, både nasjonalt og internasjonalt, i fora som utvikler krav til prosjektledere, i over 20 år. Hun har alltid være opptatt av betydningen av samspill mellom mennesker i prosjekter, og har de siste årene drevet mye med undervisning.

Kurs i ledelse og prosjektledelse