Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

NITO Prosjektskole

Et unikt opplæringsprogram i prosjektledelse som gir deg den faglige kompetansen du trenger og gjør deg i stand til å lede prosjekter på en profesjonell og sikker måte.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading

Arbeidsgiver

Loading

Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading
* Påkrevd felt

NITO Prosjektskole er en kurspakke bestående av fem nettkurs som bygger på de anerkjente prosjektledelsesstandardene PRINCE2 (UK), PMBOK (PMI- USA) og ISO 21500. Målet er å dele beste praksis innen prosjektledelse og lære deg det du trenger å vite om prosjekter, fra start til slutt, for at de skal lykkes.

For deg som ønsker å lykkes i prosjekter

Dette er opplæringsprogrammet for deg som har behov for solid kompetanse i prosjektledelse og ønsker oppskriften på vellykkede prosjekter. Du lærer hvordan du definerer prosjektmål og gevinster, organiserer prosjekter i moderne organisasjoner, lager en prosjektplan, følger opp prosjekter i gjennomføringsfasen, overfører leveransene og avslutter prosjekter. 

Få et glimt av NITO Prosjektskole

Et praktisk rettet opplæringsprogram i prosjektledelse

NITO Prosjektskole er et omfattende opplæringsprogram bestående av fem kurs, som sammen gir deg svært god kompetanse innen prosjektledelse:

Det er spørsmål og refleksjonsoppgaver i leksjonene, slik at du får knyttet det du lærer opp mot din egen praksis underveis i kurset. Når du har vært gjennom alle kursmoduler har du fått et solid grunnlag for å lykkes som prosjekteier, prosjektleder eller prosjektdeltaker og kan bidra positivt inn i ethvert prosjekt. 

Få tilgang til ressursbank med nedlastbare maler

I kurset får du tilgang til en rekke maler du kan laste ned og benytte som verktøy i dine egne prosjekter:

  • Prosjektledelsesguiden er en oversikt over prosjektledelsesfaget
  • Prosjektmodellen med faser, beslutningspunkter og aktiviteter 
  • Sjekklister for viktige beslutningspunkter
  • Maler og eksempler på sentrale dokumenter som business-case, prosjektmandat, prosjektplan og så videre
  • Evalueringsmal som gir eksempler på hvordan du kan evaluere prosjekter og prosjektfabrikken

Du kan med fordel tilpasse disse til din virksomhet ved å for eksempel bytte ut logo. 

Gjennomføringstid og praktisk informasjon

Estimert gjennomføringstid er ca. 10-15 timer. Du får tilgang til kurset innen to virkedager og har full tilgang i tolv måneder, slik at du kan ta kurset i ditt tempo. Opplæringsprogrammet består av videoer, oppgaver og spørsmål som hjelper deg med å lykkes med prosjekter i din virksomhet.

Prosjektskolen gir PDUer til PMP®

Prosjektskolen eies av Cimple Technology AS som er en PMI® (Project Management Institute) ATP (Approved Training Partner). Dette betyr at dersom du har en PMP® (Project Management Professional certification) fra PMI® så kan du tjene PDUer til vedlikehold av denne. Prosjektskolen gir totalt 52 PDU-poeng.

Etter at du har gjennomført kurset Prosjektskolen og fått kursbevis, kan du sende en mail til som vil sende deg informasjonen du trenger om PDU registering på www.pmi.org. 

Utviklingen av NITO Prosjektskole

NITO Prosjektskole er et moderne nettkurs som skiller seg fra tradisjonell tekstbaserte nettkurs. Kurset er utviklet basert på verdifull innsikt om prosjektledelse og prosjektarbeid i alle typer virksomheter, og er en praktisk utgave av de mest anerkjente prosjektledelsesstandarder i verden, PRINCE2 (UK), PMBOK (PMI- USA) og ISO 21500.

Otto Husby, daglig leder i CIMPLE

Otto Husby fra CIMPLE har ledet teamet som har utviklet NITO Prosjektskole. Husby har 25 års erfaring med rådgivning og opplæring i små og store virksomheter, private og offentlige, i Norge og internasjonalt. Han har utviklet prosjektskoler for NTNU, BI, Skema Business School og Metier siden 1998, og hjelper store organisasjoner med innføring av “god praksis” i prosjekteierstyring og prosjektledelse.

Bedriftsinternt kurs

Er dere en gruppe og ønsker dette kurset som et bedriftsinternt kursprogram? NITO samarbeider med svært dyktige og erfarne fagpersoner, forelesere og pedagoger som har lang erfaring med bedriftsinterne kursprogram. Send en mail til for et uforpliktende tilbud.

Hos NITO får du kursbevis 

Når du har fullført kurset får du tilsendt kursbevis som beskriver hva du har lært i kurset. Kursbeviset kan deles på LinkedIn hvis ønskelig. 

Frida Basma

Frida Basma

Rådgiver

Avbestillingsregler for nettkurs

Kostnadsfri avbestilling er mulig fram til tilgang er sendt til deltaker. Etter at tilgang er sendt må deltaker betale full avgift ved avbestilling. 

Har du innspill til kurs? Send en mail til

Kurs innen prosjektledelse