Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Hør foredrag om bærekraft og værekraft

Blir du med på felles undring om forbruk, natur og det å finne verdien i det enkle? Vi inviterer til pubfilosofi på Hos Naboen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 
* Påkrevd felt

Vi får høre om å konsumindre, padlosofi, enkelhet og langsomhetens verdier i dagens samfunn. 

Lars Verket er padlosof, foredragsholder, fotograf, havpadler, forfatter, og jobber til daglig som klimarådgiver i Kristiansand kommune. Han er opptatt av forbruk og livskvalitet og det han beskriver som «å sette et mindre økologisk fotavtrykk».

Et av stikkordene kan være takknemlighet, og være glad for det man allerede har: " - takknemligheten er en kongevei til økt livskvalitet".

Samtidig er den en dyp trussel for forbrukersamfunnet vi alle er en del av. «Kanskje er det mulig å KONSUMINDRE, samtidig som livskvaliteten øker?» er et spørsmål han stadig kommer tilbake til.

Lars Verket og NITO Agder ønsker velkommen til et inspirerende foredrag om bærekraft og værekraft.

Har du spørsmål om arrangementet/kurset?


Ta kontakt med avdelingsstyremedlem 
Telefon: 98299744

Gerd Langmyr

Gerd Langmyr

Seniorrådgiver

Om foredragsholderen

Lars Verket er padlosof, foredragsholder, fotograf, havpadler, forfatter, og jobber til daglig som klimarådgiver i Kristiansand kommune. Selv introduserer han seg selv som: Lars Verket, en undrende borger. Lars_Verket_portrett.jpg

Han er utdannet sosialøkonom og friluftsveileder, og har også studert livsstyrketrening/veiledning. Livsmottoet hans er samlet i verdiene: Glød – Glede – Galskap.

Gjennom padlingen har Lars mye kunnskap om kystlinjen mellom Langesund og Egersund, og inspirerer gjerne flere til å ta naturen i bruk. Padlingen har resultert i fem guidebøker og en reiseberetning. Disse bøkene finnes nå digitalt på www.padleperler.no

Gjennom dette arbeidet dukket padlosofien opp – en dypøkologi fra Havet. Gjerne med et skråblikk mot samfunnet på land. Padlosofien ble nemlig til på de mange padleturene og er inspirert av bl.a. Arne Næss.

Ute på sine mange kajakkpadleturer har Lars oppdaget viktigheten av enkelhet og langsomhet, og at det ikke alltid er mer av alt – raskere – som teller. Kanskje er dette verdier som vi trenger mer av i dagens samfunn?

Verv en kollega

  • Du får 1000 kroner i vervepremie for ett nytt medlem
  • Deretter 500 kroner for hvert ekstra medlem

Ordinær kontingent er fradragsberettiget. Du kan trekke fra inntil kr. 5800,- i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem

Andre aktuelle arrangementer i Agder