En partner du kan regne med på jobb og privat

Du vet aldri hvilke situasjoner som kan oppstå. Som NITO-medlem har du en støttespiller du kan regne med, enten du trenger gode råd om lønnsforhandlinger, juridisk bistand eller vil bygge kompetanse.

Vi er også en partner for deg som kjenner på tidsklemma. Du slipper å bruke tid på å finne de beste avtalene på forsikringer og banktjenester – det har vi allerede gjort for deg.

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. Det er nyttig å fagorganisere seg, selv om du har det godt på arbeidsplassen akkurat nå.

Medlemsfordelene kan brukes til å sikre det viktigste i livet mot uforutsette hendelser, inkludert barn, ektefelle eller samboer, bolig og kjæledyr. 
 
Bli medlem nå  

Det lønner seg å være NITO-medlem 

Når var sist du hadde tid til å gå gjennom privatøkonomien og sjekke avtalene dine?

Det er mye å spare gjennom å bruke NITOs økonomiske medlemsfordeler. Vi vet hva du er verdt, og har forhandlet fram avtaler på dine vegne – avtaler så gode at de faktisk er blant de beste på markedet.  

Se hva du sparer med fordelskalkulatoren vår!  

Viktige forsikringer til gode priser 

  • NITO Innboforsikring - blant de beste på markedet. Nå også med fem timers gratis privatrettslig juridisk bistand inkludert.
  • NITO Reiseforsikring – en helårs reiseforsikring for deg og hele familien, på alle reiser med inntil 90 dagers varighet. Den gjelder fra du drar hjemmefra – også på en joggetur eller luftetur med hunden.
  • NITO Bilforsikring – inkluderer flere unike fordeler skreddersydd for NITO-medlemmer, blant annet 70 prosent startbonus og en trafikkulykkesforsikring for hele familien i Europa. Den gjelder uansett hvordan dere ferdes i trafikken – med bil, buss, taxi, sykkel eller som fotgjenger.   
  • NITO Personforsikring – økonomisk trygghet som sikrer at verken du eller familien blir nødt til å endre livsstil hvis noen av dere blir utsatt for sykdom, ulykke og dødsfall. Du får én ting mindre å bekymre deg for i en allerede tøff situasjon. 
  • Barneforsikring – sikre barnets økonomiske framtid fra noen hundrelapper i måneden. Forsikringen gir familien økonomisk sikkerhet hvis barnet rammes av ulykke, sykdom eller uførhet i ung alder. 
  • Dyreforsikring – du får 30 prosent rabatt på Norges beste dyreforsikring hos Tryg. Ved å forsikre familiens firbeinte venn slipper du at en eventuell skade eller et sykdomsforløp går hardt utover økonomien.  

Få mer ut av økonomien 

Som NITO-medlem får du tilgang til Nordeas eksklusive fordelsprogram Premium, med svært gunstige betingelser og bankens laveste boligrente.

Fordelprogrammet er utviklet for at du skal få mer ut av økonomien din, i alle livets faser.

Du får en personlig rådgiver å sparre med om ulike situasjoner, som boligkjøp til deg eller barna, lån, sparing, forsikring og andre spørsmål om økonomi. NITO-medlemmer kan dessuten få ekstra gunstig billån.  

Og når vi er inne på bil – har du en hjemme som skal begynne å øvelseskjøre? Da kan vi tipse om appen Tryg vei til lappen, som gjør øvelseskjøring enklere og mer motiverende for både «lærer» og elev. 

Trygghet nå og for framtida

Medlemskap i NITO gir deg og din nærmeste familie kostnadsfri helsehjelp hele året, døgnet rundt, via Tryg Legehjelp. Det er en ekstra trygghet i de situasjonene der det kan være for lenge å vente på fastlegen og det ikke er nødvendig med legevakt.

NITO kan bidra til å sikre deg også i årene etter arbeidslivet? Ved å flytte pensjonssparingen din til NITO Egen pensjonskonto kan du få mer pensjon for pengene. Ta et aktivt valg i dag, og du kan få større økonomisk frihet den dagen du går av med pensjon. 

Med NITOs tjenester og medlemsfordeler er vi din støttespiller hele livet.  

Bli NITO-medlem