kurs.jpg

I jungelen av prosjektlederkurs kan det være utfordrende å vite hvilket kurs du bør starte med for å få mer kunnskap i prosjektledelse. NITO guider deg. 

Grunnleggende kurs i prosjektledelse

  • Prosjektskolen: Prosjektskolen består av fem kurs og er en bestselger. Opplæringsprogrammet gir en grundig innføring i hele prosjektprosessen fra forprosjekt til gevinstrealisering. Tidligere deltakere sitter igjen med en bredere forståelse av prinsippene for prosjektledelse og en svært god forståelse for hvordan lykkes med prosjekter. Nedlastbare maler som er en del av Prosjektskolen, trekkes fram som til spesielt god hjelp. Kurset kan leveres på norsk og engelsk.
  • Prosjektskolen for bedrifter: Ønsker bedriften din skreddersydd opplæring? Opplæringsprogrammet Prosjektskolen kan suppleres med kick off, fysiske eller digitale samlinger tilpasset bedriftens behov. Vi tilbyr også å lage egne fysiske eller digitale kursmoduler hvor vi dypdykker i ønsket tematikk innen prosjektledelse.
Fordeler ved og gjennomføring av bedriftsinterne kurs

Fordelen med bedriftsintern kurs er at vi kan vi skreddersy opplæringsprogrammet etter deres behov. Det er derfor en unik mulighet til å samle ansatte som jobber prosjektbasert til å diskutere sine utfordringer og erfaringer, og jobbe med definerte forbedringsområder.

I et bedriftsinternt kursopplegg komplementeres opplæringsprogrammet Prosjektskolen med webinarer og/eller fysiske samlinger. Kundens prosjekter, prosjektprosesser og prosjektutfordringer kobles sammen med teorien. Sammen reflekterer kursholder og deltakere over erfaringer, forbedringsområder og hva virksomheten bør gjøre annerledes i praksis for å lykkes bedre med sine prosjekter.

NITO samarbeider med CIMPLE om å levere bedriftsinterne kurs i prosjektledelse. CIMPLE har jobbet med opplæring i prosjektledelse i over 25 år. De leverer kurs og rådgivning i prosjektledelse til store og små virksomheter i Norge og utlandet. 

Send en e-post til  for et godt tilbud på bedriftsinternt kurs.

  • Innføring i prosjektledelse: Dette er første nettkurs i Prosjektskolen og gir en grunnleggende innføring i prosjektledelse. Etter endt kurs kan du fortsette med Prosjektskolen hvis du ønsker.
  • PRINCE2 Foundation: I kurset får du kunnskapen du trenger for å bli PRINCE2 Foundation sertifisert. Kurset gir en grunnleggende innføring i PRINCE2 prinsippene. 
  • Prosjektledelse 1 på OsloMet: Kurset er en kombinasjon av fysiske og digitale samlinger som sammen gir en god innføring i prosjektledelse. Emnet utgjør ti studiepoeng. Send en mail til om du ønsker å motta mail når påmeldingen er åpen. 

Videregående kurs i prosjektledelse

  • Agil prosjektledelse: Nettkurset gir en innføring i hvorfor agil prosjektledelse er lønnsomt og lærer deg hvordan du tar i bruk denne smidige tilnærmingen til prosjekter.
  • Prosjekteierstyring: Nettkurset gir en innføring i hva prosjekteierstyring er, om prinsippene som ligger bak og hvordan utøve god prosjekteierstyring i praksis.
  • PRINCE 2 Practitioner: Nettkurset gir deg en videregående innføring i PRINCE2 og gjør deg i stand til å lede prosjekter basert på PRINCE2-metodikken. Etter endt nettkurs har du kunnskapen du trenger for å bli PRINCE2 Practitioner sertifisert.
  •  Prosjektledelse 2 på OsloMet: Kurset er en kombinasjon av fysiske og digitale samlinger som sammen gir videregående kunnskap i prosjektledelse. Emnet utgjør ti studiepoeng. Send en mail til om du ønsker å motta mail når påmeldingen er åpen. 

Les også: 

Se alle NITOs kurs i ledelse og prosjektledelse 

Tok prosjektledelse på masternivå – fikk drømmejobben