Skal du starte egen virksomhet, eller har du kanskje nettopp startet? Da er det mye å tenke på. Du må ta avgjørelser innen mange områder, blant annet økonomi, jus, etikk, samt strategi og det mer forretningsmessige. De færreste av oss har kompetanse på alle disse områdene og vil derfor trenge bistand i ulike sammenhenger.

Gratis førstegangskonsultasjon 

NITO Oppstart kan derfor tilby næringslivsjuridisk bistand for deg som er i oppstartfasen. Tilbudet er et samarbeid med Advokatfirmaet Eckhoff, Fosmark & Co. Her kan du blant annet få inntil en time gratis førstegangskonsultasjon. Dette gir deg mulighet til for eksempel å få en gjennomgang av kontraktsmaler, slik at du er sikret at disse fungerer slik du har tenkt. Dette kan være avgjørende, spesielt hvis du inngår større kontrakter. 

Rabattert timepris

I tillegg til en times gratis førstegangskonsultasjon får du 20 prosent rabattert timepris på laveste salærsats, når du selv betaler kostnaden for honoraret. Det vil nå si kr 1600 for advokater / kr 1200 for advokatfullmektiger (prisene er eks. mva.) 

Alltid tilgang til 

Denne avtalen sikrer deg, som NITO-medlem at du alltid har tilgang til advokat, med en responstid fortrinnsvis innen 24 timer. Alle saker blir håndtert av den i selskapet med spesialkompetanse på det aktuelle rettsområdet. 

Det er viktig for NITO at alle medlemmer har et trygt arbeidsliv, også medlemmer som driver eller ønsker å drive egen virksomhet. Forretningsjuridisk kompetanse kan være avgjørende for å trygge medlemmer som er sin egen arbeidsgiver, og NITO er derfor fornøyd med å kunne tilby dette til medlemmene.

Sjekk medlemsfordeler NITO Oppstart