Tryg forsikringer_liste.jpg
Forsikringsrådgiver og leder for NITOs Tryg-kunder region øst, Knut Ivar Strømstad, i møte hjemme hos NITO-medlem Jarle Sæthermoen.

- At det var så mye å tjene på å tegne forsikring gjennom NITO var overraskende, erkjenner han, etter å ha hatt konkurransedyktige priser også tidligere. 

Hjemme i huset på Skedsmokorset forteller Jarle at han kjøpte «full pakke» med både private forsikringer hos Tryg og medlemsforsikringer hos NITO både for seg selv, kona og barna. Med ny forsikringsavtale sparer han over 10.000 kroner årlig.  

- Det var “summen” av mange ting; alt fra forsikringer på bil, hus, hytte og båt, til livsforsikringer. Dette er penger vi heller kan bruke på andre aktiviteter med familien, det var en no-brainer, sier familiefaren. 

Som fagorganisert har du mange goder. Bank og forsikring er noen av dem. To av tre NITO-medlemmer benytter seg av forsikringsavtalen med Tryg.

- Jeg var NITO-medlem gjennom studietiden og en god del år etter det, men valgte på et tidspunkt å melde meg ut. I høst meldte jeg meg inn igjen for å dra nytte av bank- og forsikringsavtalene. Jeg er også glad for alle de andre medlemsfordelene i NITO, som for eksempel gratis advokathjelp. 

- Jeg er veldig fornøyd med servicen og fleksibiliteten til Tryg. Forsikringsrådgiver Knut Ivar Strømstad fikset og ordnet til alle døgnets tider. Det var både telefonsamtaler og hjemmebesøk hvor familiens forsikringer ble gjennomgått. Istedenfor å pushe på oss ting vi ikke trenger, ga Knut Ivar gode råd om hva vi bør og ikke bør gjøre. 

Trygt med gode råd 

Det kan være overveldende å gå nøye gjennom vilkår på alle forsikringer. - Det er ofte alt for mye informasjon å sette seg inn i, man velger ofte ut fra pris og ikke hva som faktisk ligger der av fordeler. I gjennomgangen ble det tydelig at NITO-avtalen har mye som ingen andre klarer å matche, sier Jarle. 

Tryg gir NITO-medlemmer 30 prosent på private skadeforsikringer. Familien har fått bedre vilkår, lavere egenandeler og høyere skadeutbetalinger.  

- Flytting av forsikringene var enkelt. Knut Ivar ordnet alt, jeg trengte bare å signere. 

- Det første jeg gjør i møte med kunder er å sette meg inn i deres situasjon, vi tar en behovsanalyse, forklarer forsikringsrådgiver Strømstad. - Opplysninger mates inn i et analyseprogram som så gir full oversikt over differanse i pris og dekning. Det er omfattende å lese alle vilkår og veie pris opp mot dekning i ulike alternativer på egenhånd. Den reelle differansen framkommer i analyseprogrammet vårt og er med på å skape trygghet for kunden. 

- Kundens forsikringsbehov endres over tid. Har du oppgradert hjemme, kan det lønne seg med høyere dekning. Har du installert alarmsystem eller fått privat garasje, kan du få lavere forsikringspremie. På hjemmebesøk får du kvalitetssikret behovene. En rådgiver vil også gjøre at du unngår dobbeltforsikring.   

Er du riktig forsikret? Få en gjennomgang av dine forsikringer

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

NITOs forsikringssenter

003 listebilde.jpg

30 prosent rabatt på forsikring

Få god forsikring til god pris. Allerede fra første private skadeforsikring får du 30 prosent rabatt på ordinær pris hos Tryg, og flere gode fordeler som:

  • Ti timer gratis psykolog ved personlig krise
  • Profesjonell bistand ved ID-tyveri
  • Byggeteknisk rådgivning

30 prosent på ordinær pris på private skadeforsikringer