Vi støtter deg i studiehverdagen

NITO er organisasjonen for master- og bachelorstudenter innen ingeniør- og teknologifag. Vi jobber for at du skal få de beste fordelene i studietida og når du som nyutdannet skal inn i arbeidslivet.

Se for deg at du klarer å rive datamaskinen din ned på gulvet, eller at du blir frastjålet mobilen eller veska på vei til skolen. Kanskje du en dag våkner med feber, men ikke får akutt-time hos fastlegen. Eller at du føler deg litt nedstemt og ganske enkelt trenger noen å snakke med.  

NITO er der for deg i alle disse situasjonene og mange andre utfordringer du møter på.

Medlemskapet koster kun 350 kroner for hele studieperioden, en sum som ikke tilsvarer mer enn en rimelig genser, tre-fire øl på byen eller en enkel middag ute.

Bli studentmedlem i NITO

Alt dette for 350 kroner 

  • NITO Studentforsikring gjennom hele studentmedlemskapet.

  • Tryg Legehjelp hele døgnet, året rundt – både når det gjelder fysiske eller psykiske plager, i tillegg til forsikring av enten deg selv eller tingene dine.

  • Muligheten til å delta på gratis kurs og arrangementer på studiestedet ditt. Det kan være alt fra kræsjkurs i matte, studieteknikk og råd om studentøkonomi, til quiz og andre sosiale arrangementer.

Som medlem får du også gode rabatter på flere økonomiske fordeler som er blant de beste på markedet:  

  • NITO Reiseforsikring er en helårs reiseforsikring som gjelder hver dag, hele året. Reiseforsikringen gjelder så fort du går hjemmefra, enten du bare skal på kino eller på reise i inntil 90 dager. 

  • NITO Premium Next er et eksklusivt banktilbud til deg som er under 34 år, designet for å tilfredsstille kravene til deg som er ung og målrettet. Du får kostnadsfri tilgang på økonomisk førstehjelp fra rådgivere som er klare for å hjelpe deg med stort og smått. Det inkluderer tips til budsjett og sparing, og oversikt over din økonomiske situasjon.

Lurer du på hva du faktisk kan spare? Sjekk:

Fordelskalkulator for studenter

Ekstra støtte i overgangen til arbeidslivet

Med NITO får du i tillegg et forsprang inn i karrierelivet, du kan helt gratis delta i ett eller flere av NITOs fagnettverk. Her kan du spisse fagkompetansen og bygge nettverk ved å møte folk som allerede jobber i bransjen du utdanner deg i.

NITO er her for deg i overgangen fra studentlivet til arbeidslivet og tilbyr gratis karrierehjelp:

Slik bidrar vi til at rettighetene dine ivaretas når du starter i din første jobb som ingeniør eller teknolog. 

Velg smart – velg NITO 

Alle trenger gode støttespillere i livet, og NITO skal være den viktigste støttespilleren for ingeniører og teknologer. Et av de smarteste valgene du kan ta i studietida er å bli studentmedlem i NITO. Da har du også store rabatter på kontingenten i de første årene som yrkesaktivt medlem i NITO.

Visste du at NITO har over 13.000 studentmedlemmer og er representert på 24 studiesteder over hele landet?

NITO er en fagorganisasjon som har jobbet fram goder for deg. Goder du kanskje ikke tenker over, men som du har rett til den dagen du skal ut i arbeidslivet. Eksempler er rett til arbeidskontrakt, begynnerlønn og lønnsforhandlinger, lønn når du er syk, lunsjpause, ferie og feriepenger. 

Bli studentmedlem i NITO