Gå til innhold
Medlemsfordeler

Gode medlemsfordeler for deg som er takstmann

Som medlem i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer (NITO) har du mange gunstige medlemsfordeler. Om du er takstmann eller takstingeniør har vi ekstra mange medlemsfordeler; du kan nemlig benytte fordeler både for deg som privatperson, som arbeidstaker og som selvstendig næringsdrivende.

BLI MEDLEM

Du sparer fort inn hele kontingenten

Det at mange tusen velger å være medlem i NITO gir organisasjonen gode kort på hånden når det forhandles om økonomiske fordeler for medlemmene. Avtaler reforhandles jevnlig for å sikre at du får de beste betingelsene. Med både skattefradrag på kontingenten og gode rabatter på bank og forsikring sparer du fort inn hele beløpet du betaler i kontingent.

De som har yrkesaktivt medlemskap kan trekke kontingenten fra på skatten. NITO innrapporterer direkte til skattemyndighetene for deg, slik at du ikke må gjøre noe selv.

God pris på private forsikringer – få rabatter

Gjennomgå privatøkonomien din, det kan være mye å spare på å flytte forsikringene dine. NITO-medlemmer får gode rabatter. Tegner du flere forsikringer får du i tillegg samlerabatt.

Bank med gode betingelser

Gjennom NITO har du tilgang på ulike banktjenester med gunstige betingelser.

Se alle tilbud innen bank og forsikring

Andre gode NITO-rabatter

Rabatt på regnskapsprogram fra Visma

Person jobber med regnskap.

Har du kontroll på regnskapet? Medlemmer av NITO Egen bedrift får NITO-rabatt på regnskapsprogrammet Visma eAccounting.

Velg ditt regnskapsprogram

Se alle medlemsfordeler

Hvorfor velger takstmenn NITO?

Takstmann Roger Andersen styremedlem i Norges Takseringforbund ble medlem i NITO for å få mer trygghet i arbeidslivet, gunstige bank- og forsikringsordninger og tilgang til et stort og kompetent fagmiljøog takstmann Vidar Aarnes medlem i NITO takst.

Takstmann Vidar Aarnes er engasjert medlem av NITO takst og har brukt mange av NITOs medlemsfordeler. Gjennom dette har han både fått hevet sin kompetanse og hatt gunstige ordninger inn i min privatøkonomi.

Gunstige medlemsfordeler i NITO

Nyhet! Gunstige betingelser på innskuddspensjon og gratis rådgivningstjeneste. Gode rabatt på næringsforsikringer

Innskuddspensjon

NITO-medlemmer kan nyte godt av gunstige betingelser på innskuddspensjon hos KLP. Deres tilbud innebærer en av markedets laveste kostnader.

NITO Pensjonsprat

NITO Pensjonsprat er en annen nyttig medlemsfordel, der du kan få råd av en uavhengig ressursperson om pensjonssparing og -forsikring for deg og din virksomhet.

Næringsforsikringer

Som selvstendig næringsdrivende er det noen forsikringer du ha, noen du BØR ha, og noen du KAN ha. Vi gir deg oversikten. Som NITO-medlem får du gode rabatter på alle forsikringstypene. Sørg også å få med deg samlerabatten når du velger flere. 

Oversikt næringsforsikringer og innskuddspensjon 

Faglig tilbud

Bli med i fagnettverket NITO Egen bedrift

Som NITO-medlem kan du melde deg inn i en rekke fagnettverk og få faglig oppdatering og utvide nettverket ditt. For deg som er selvstendig næringsdrivende vil NITO Egen bedrift være et naturlig fagnettverk å engasjere seg i. Her får du blant annet tilbud om relevante temamøter og nyttig faglig oppdatering. Du vil få nyhetsbrev om aktuelt fagstoff og får tilgang til aktuelle dokumenter og maler som er nyttige for deg.

Ta del i fagnettverket NITO Egen bedrift 

Se alle fagnettverk

Gratis medlemskap i Faggruppe for bygg og anlegg (FBA) for NITO medlemmer

 

Som medlem i FBA får du ytterligere rabatt på relevante kurs innen bygg og anlegg. Medlemskapet i FBA er gratis for NITO medlemmer.

Meld deg inn i faggruppen for bygg og anlegg

NITOS kurs og arrangementer

NITO arrangerer en rekke kompetansehevende kurs rundt om i hele landet. Mange av dem er relevant også for takstmenn og deg som driver egen virksomhet.

Se NITOs kurskalender

Tilgang på NITOs lønnsstatistikk og lønnskalkulator

Tjener du, eller den du ansetter, det du skal? NITOs lønnsstatistikk og lønnskalkultaor er et nyttig hjelpemiddel både for deg som arbeidstaker og som arbeidsgiver. Her kan du sammenligne lønnsnivå, du får lønnsstatistikk innenfor hvert avtaleområde også sett i forhold til hvor i landet du befinner deg. 

Prøv lønnskalkulator og sjekk lønnsstatistikken 
(kun medlemmer)

Gratis juridisk bistand – som arbeidstaker kan du få hjelp fra en advokat

Trenger du juridisk assistanse, står advokatene i NITO klare til å hjelpe deg. Medlemmer får gratis juridisk hjelp i spørsmål om lønns- og arbeidsvilkår.

Få gratis advokathjelp

Trenger du forretningsjuridisk bistand eller bistand ved takstmannsansvar?

Benytt deg av medlemsfordelen NITO tilbyr i samarbeid med Dæhli Bull & Co Advokatfirma DA.

  • Gratis juridisk førstehjelp / førstegangskonsultasjon (30 minutter). En henvendelse per sak.
  • 20 % rabattert timepris på salærsats kr 1920. Priser er ekskl. mva.Rabatterte priser gjelder når du som medlem selv dekker advokathonoraret, ikke dersom andre dekker kostnadene (for eksempel motparter, forsikringsselskap eller andre).
  • Alltid tilgang til advokat og responstid fortrinnsvis innen 24 timer.

Ta kontakt på telefon 24145600 eller e-post:  eller

Du kan også ta kontakt per post til: Dæhli Bull & Co Advokatfirma DA, Holbergs gate 1, 0166 OSLO

NB! Oppgi medlemsnummer og telefonnummer ved henvendelser til advokatfirmaet.

Advokatfirmaet har særlig kompetanse innen selskapsrett, boligrett, bygg- og entrepriserett, fast eiendoms rettsforhold, skatterett, takstmannens ulovfestede profesjonsansvar og forretningsførsel.

Andre aktuelle saker om taksering

Takstmann Roger Andersen har valgt å melde seg inn i NITO.

- Takstmenn velger NITO

- Når mange står sammen kan vi være en tydeligere premissleverandør og få større gjennomslag. Som...

Publisert: Sist oppdatert: