Noen forsikringer er nødvendige å ha, andre er lure å ha, mens noen er kanskje overflødige. I jungelen av forsikringer og vilkår er det ikke lett å vite hva som er riktig for deg og dine behov. Det kan derfor lønne seg med en gjennomgang sammen med en forsikringsrådgiver. Tryg er NITOs samarbeidspartner på forsikring og tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning.

Som NITO-medlem har du mange unike, skreddersydde og svært gunstige medlemsforsikringer. 

Få en gjennomgang av dine forsikringer

Hvert år behandler Tryg flere hundretusen skadesaker hvor kunder trenger å bruke forsikringen for å dekke skadene. Veldig mange tror de er godt dekket, og det er først når skaden har skjedd at de opplever at de er feil- eller underforsikret.

Ofte har man tegnet forsikringen år tilbake og glemt å oppdatere den i forhold til dagens verdi eller endringer som er gjort. Beregninger Tryg har gjort med grunnlag i skadetakster, viser at vel 7 av 10 nordmenn er underforsikret.

Disse forsikringene bør du ha:

Uføreforsikring

Kanskje den viktigste forsikringen mange velger å ikke ha. NITO Uføreforsikring sikrer din økonomi om noe uforutsett skulle skje. Blir du ufør eller langvarig syk, er det godt å slippe en ekstra bekymring.

Livsforsikring

Forsørger du flere enn deg selv? Med en livsforsikring gir du dine kjære en økonomisk trygghet hvis du skulle falle fra. NITO Livsforsikring er en medlemsforsikring til en meget god pris.

Innboforsikring

Ditt hjem kan rammes av mer enn vann-, brann- og innbruddskader. En god innboforsikring er avgjørende om skader oppstår. NITO Innboforsikring er tilpasset NITOs medlemmer og har Trygs beste dekninger og forsikringsvilkår.

Husforsikring – for deg som har eget hus

NITO Husforsikring lønner seg både for deg og miljøet. Ved gjenoppføring av bolig får man utbetalt ekstra til klima- eller sikkerhetstiltak. Bruddskader på integrerte hvitevarer, sanitærporselen og vindu dekkes uten egenandel.

Bilforsikring – for deg med egen bil

NITO Bilforsikring er en grønnere bilforsikring med fordeler for elbil. Forsikringen inkluderer også dekning for personskader etter trafikkulykke, både for deg og familien.

Reiseforsikring

NITO Reiseforsikring gjelder fra du går ut forlater eiendommen hjemme, hele året. Forsikringen har Trygs beste vilkår til en ekstra god medlemspris. Den dekker deg og din familie på reiser inntil hele 90 dager.  

Fritidsbolig

Vi tilbringer stadig mer tid i våre fritidsboliger. Standarden er ofte like god som hjemme. Da er det viktig med både NITO Innboforsikring Fritidsbolig og en fritidshusforsikring som dekker selve bygningen.

Båt

Har du båt bør du ha en god ansvarsforsikring. Kasko er sterkt anbefalt kanskje spesielt på ekstra kostbare båter. Kanskje lønner det seg med Båt Ekstra? En rådgiver hos Tryg vil hjelpe deg med å velge riktig forsikring.

30 prosent rabatt på forsikring

Få god forsikring til god pris. Allerede fra første private skadeforsikring får du 30 prosent rabatt på ordinær pris hos Tryg, og flere gode fordeler som:

  • Ti timer gratis psykolog ved personlig krise
  • Profesjonell bistand ved ID-tyveri
  • Byggeteknisk rådgivning

30 prosent på ordinær pris på private skadeforsikringer

Om Tryg

Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap og har en historie helt tilbake til år 1731.

Selskapet strekker seg langt for å ivareta NITO-medlemmene – svært god pris, svært gode vilkår.

Trygs livbøyer langs hele kysten og inntil vann og fjorder er et godt Tryg-kjennetegn. Tryg står også bak Natteravnene.

Bli bedre kjent med Tryg

Tryg-logo