Jostein KLavenes.jpg- De fleste av oss vil før eller senere rammes av uflaks, sier leder for produktutvikling i Tryg Jostein Kalvenes (bildet). - Du kan være så forsiktig du bare vil. Du kan langt på vei forebygge og gardere deg. Men så skjer det, telefonen slipper ut av hendene og knuser, du setter deg på de dyre brillene eller barnas innefotball-turnering går ut over tv-apparatet…

- Da er et det godt å vite at NITOs innboforsikringer langt på vei dekker ulike former for såkalt uflaks. Kall det gjerne uflaksforsikring, sier Kalvenes. - Jeg vil si at NITO Innboforsikring har markedets beste dekning også for uheldige NITO-medlemmer.

Fordeler med NITO Innboforsikring

Forsikringen er tilpasset NITO-medlemmer og har Trygs beste dekninger og forsikringsvilkår til en meget gunstig pris.

Kjøp NITO Innboforsikring

Kjøp NITO Innboforsikring - student

Det lønner seg med gode medlemsfordeler når store verdier står på spill.

NITO Innboforsikring dekker alt fra de alvorligste skadene til små rare innsekter og uflaks.

- NITO Innboforsikring er en komplett innboforsikring med gode dekninger som er utarbeidet i tett samarbeid med NITO. I tillegg til å omfatte det en innboforsikring skal dekke, som for eksempel brann-, vann- og innbruddsskader, inneholder forsikringen blant annet også en svært god uflaksforsikring, identitetstyveri og utleieforsikring for skader som rammer din bolig eller leilighet ved utleie.

- Det er også verdt å nevne at bekjempelse av blant annet skjeggkre samt ansvarsforsikring for drone er en del av forsikringen, avslutter Kalvenes.