NITOs jurister hjelper deg

Du kan få gratis juridisk bistand i arbeidsrettslige saker fra NITOs jurister ved permitterings- og oppsigelsessaker. De vet hva du har krav på og hvordan slike prosessen bør foregå. Du er velkommen til å ta direkte kontakt for personlig veiledning.

For hva er en nedbemanning, og hvordan skal du som medlem eller tillitsvalgt forholde deg til dette? NITO-advokat Marianne Kjellsen tar oss gjennom de viktigste punktene. Sjekk ut videoen her.

Kontakt NITOs jurister

Mulighet for kontingentfritak

Som arbeidsledig eller permittert får du fritak for kontingentbetaling. NITO dekker også det økonomiske tapet for egenandel trukket av NAV, etter gjeldende satser hos NAV.

Les om kontingentfritak

Støtte til kompetanseheving

Som arbeidsledig kan søke om støtte til kompetansehevende kurs for inntil 20.000,- per år. Kurset du tar skal hjelpe deg å komme deg raskere tilbake i arbeidslivet.

Søk om støtte til kompetanseheving

Se NITOs kurstilbud 

Få karriereveileding

Hva er dine ønsker og mål? På veien kan det være greit å diskutere med en objektiv part. Vit at NITO tilbyr personlig karriereveiledning. Tilbudet er gratis.

Les mer om karriereveiledning

Skriv en god søknad – gjør din CV relevant

Som arbeidsledig er det først og fremst viktig å følge med på arbeidsmarkedet og søke på relevante jobber. NITO hjelper deg gjerne i søkeprosessen.

Få råd og hjelp med CV og søknad

Les mer om hva NITO gjør for arbeidsledige

 

Se alle dine medlemsfordeler