Gå til innhold
Ulykke med sykkel. Foto: Colourbox
Medlemsfordeler

NITO Ulykkesforsikring – ulykkesforsikringen som gir deg ekstra økonomisk trygghet

Alle studentmedlemmer i NITO har ulykkesforsikring inkludert i medlemskapet. For at du skal ha en ekstra trygghet også etter at du er ferdig å studere, får du ulykkesforsikring inkludert i medlemskapet det første året som yrkesaktiv. Kjekt å vite, ikke sant?

Tall fra Folkehelseinstituttet viser at unge voksne er de som er mest involvert i ulykker.

- En ulykke kan gjøre daglige gjøremål til en utfordring, og i noen tilfeller endre livet ditt for alltid, sier produktsjef Therese Nielsen Haugland hos Tryg.

Som student og for deg som har ditt første år i arbeidslivet etter at du har vært studentmedlem i NITO, har denne forsikringen som en del av medlemskapet. Det gir en ekstra trygghet ikke bare å vite at du har en ulykkesforsikring inkludert i medlemskapet ditt hos NITO, men også hva den dekker.

Dette dekker NITO Ulykkesforsikring

  • Hjelp til å takle økonomiske konsekvenser av en ulykke
  • Dekker varig medisinsk invaliditet – opptil 1.000.000 kroner
  • Dekker behandlingsutgifter etter ulykkesskade opptil 50.000 kroner
  • Utbetaling av dagpenger ved sykehusopphold etter en ulykkesskade. Blir du innlagt på sykehus i mer enn fem dager utbetales 400 kroner per dag i inntil ett år.

Det lønner seg å være godt dekket om ulykken skulle ramme deg

Ulykker skjer når du minst venter det – på fest, i ferie og i hverdagen. Har du tenkt deg på skiferie? Kanskje skal du på topptur? I forbindelse med påske melder Røde Kors og Norsk Folkehjelp om hundrevis av mer eller mindre alvorlige skader. Vær forsiktig!

De mest alvorlige skadene forårsakes av fall og ved kollisjoner. Hode og ryggsøyle blir da ofte skadet. Amputasjoner og skader på indre organ kan også gi redusert livsutfoldelse.

Over 300.000 nordmenn blir hvert år så skadet i ulykker at de behøver behandling ved sykehus. (Folkehelseinstituttet)

Mer om ulykkesforsikring og fordeler i studentmedlemskapet

Se alle medlemsfordeler

Få en gjennomgang av dine forsikringer

Er du riktig forsikret? Det skal lønne seg å være NITO-medlem.

Oppgi kontaktinformasjon

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Aktuelle saker om dine medlemsfordeler