Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Innkjøpsskolen

Vil du lære mer om innkjøp? NITO gir deg nyttig kunnskap om innkjøp og verktøyene du trenger for å gjøre de beste avtalene.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading

Arbeidsgiver

Loading

Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading
* Påkrevd felt

Nettkurset gir deg en god innføring og forståelse av innkjøp og innkjøpsprosesser som du kan implementere i din egen virksomhet.

Bli trygg på innkjøp

Kurset består av fem moduler som til sammen gir deg et solid grunnlag for å lykkes med alle typer innkjøp i privat eller offentlig virksomhet.

Du vil lære om:

  • Innkjøpsskolen
  • Grunnprinsipper og markedsarbeidet relatert til innkjøp
  • Prosesser for utarbeidelse av forespørsler, konkurransegrunnlag, evaluere mottatte tilbud og forhandlinger
  • Rutiner og systemer som ivaretar implementering av innkjøpsavtalen
  • Oppfølging i innkjøpsprosesser

Avslutningsvis får du en test, slik at du kan sikre at du har fått med deg den viktigste kunnskapen om innkjøp.

Et praktisk rettet kurs

Kurset er praktisk rettet i den forstand at det fungerer som en profesjonell og effektiv opplæring i innkjøpsprosessen og ved at du får kunnskap og verktøy som fører til bedre innkjøp dersom de tas i bruk. I tillegg kan kurset med fordel brukes som et oppslagsverk og jobbstøtte, noe som gir trygghet og mot til å lede innkjøpsprosesser.

Se full oversikt over NITOs innkjøpskurs

NITO tilbyr flere kurs og -pakker innen innkjøp:

Innkjøpsskolen: Dette kurset er for deg som har behov for grunnleggende innkjøpskompetanse og/eller ønsker å bli tryggere i din rolle som innkjøper, enten du jobber i privat næringsliv eller med offentlige anskaffelser.

Sertifiseringskurs i offentlige anskaffelser (SOA Basis): Dette kurset er for deg som allerede kjenner godt til innkjøpsrutiner og – arbeid, men som ønsker å bli sertifisert i offentlige anskaffelser (SOA Basis).

Innkjøpsskolen + SOA Basis: Denne kurspakken er for deg som har behov for generell innkjøpskompetanse og samtidig ønsker en sertifisering innen offentlige anskaffelser.

Bærekraftsskolen (SOA Bærekraft): Dette kurset er for deg som jobber med innkjøp og ønsker å heve din kompetanse og bli sertifisert innen bærekraftige anskaffelser, enten du jobber i privat næringsliv eller med offentlige anskaffelser. 

Sertifiseringskurs i SOA Basis og SOA Bærekraft: Denne kurspakken gir deg innkjøpskompetansen du trenger for å sertifisere deg både i offentlige anskaffelser (SOA Basis) og som innkjøper med høy kompetanse innen bærekraft (SOA Bærekraft).

Innkjøpsskolen + Bærekraftskolen (SOA Bærekraft): Denne kurspakken er for deg som har behov for generell kompetanse i innkjøp, og som ønsker å bygge på med kompetanse innen bærekraftige anskaffelser.

Gjennomføringstid og praktisk informasjon

Estimert gjennomføringstid er ca. 8-10 timer. Du får tilgang til kurset innen to virkedager og har full tilgang til kurset i tolv måneder, slik at du kan ta det i ditt tempo. Kurset består av videoer, oppgaver og spørsmål som hjelper deg med å få god forståelse for og bli trygg på innkjøpsprosessen.

Hos NITO får du kursbevis 

Når du har fullført kurset får du tilsendt kursbevis som beskriver hva du har lært i kurset. Kursbeviset kan deles på LinkedIn hvis ønskelig. 

Frida Basma

Frida Basma

Rådgiver

Avbestillingsregler for nettkurs

Kostnadsfri avbestilling er mulig fram til tilgang er sendt til deltaker. Etter at tilgang er sendt må deltaker betale full avgift ved avbestilling. 

Har du innspill til kurs? Send en mail til

Aktuelle fagkurs