Standarden på norske hytter blir stadig bedre. Mange fritidsboliger har mye verdifull elektronikk og annet innbo. Er fritidsboligen nær sjøen, har du kanskje også verdier knyttet til fritidsbåt og annet ekstra utstyr. Sørg for å sette deg inn i hva forsikringen faktisk dekker.

NITO-medlemmer har en egen innboforsikring for fritidsboliger, med flere unike dekninger.

NITO Innboforsikring Fritidsbolig til medlemspris

Unike dekninger med NITO Innboforsikring Fritidsbolig

I tillegg til dekning for brann, vann og innbrudd, finnes det flere fordeler med å ha NITO Innboforsikring Fritidsbolig:

1. Dekker fritidsbolig i Sverige, Danmark eller Finland

NITO Innboforsikring Fritidsbolig gjelder om du har hytte i de andre nordiske landene. Du trenger altså ikke å kjøpe innboforsikring i det enkelte land, men kan forsikre innboet på hytta der med NITO Innboforsikring Fritidsbolig.

2. Dekker fritidsbåt

Har du en mindre uforsikret fritidsbåt på hytta, får du dekket inntil 20.000 kr ved brann og tyveri på fritidsbåter opp til 15 fot, og med båtmotor opp til 10HK.

3. Dekker grill, badestamp og robotgressklipper

Det kan være mye verdier i utemøbler og løsøre som grill, badestamp og robotgressklipper. Mye penger kan derfor spares på en god forsikring.
NITO Innboforsikring Fritidsbolig dekker blant annet:

  • Robotgressklipper opptil 40.000 kr
  • Sykkeltyveri opptil 40.000 kr per sykkel
  • Grill og utemøbler opptil 40.000 kr
  • Badestamp som «står løst» opptil 40.000 kr

4. Dekker uhell

Uflaks og uhell kan også skje på hytta. Snubler du og kikkerten, kameraet eller PC-en, er det godt å vite at NITO Innboforsikring Fritidsbolig dekker uflaksskader i og utenfor fritidsboligen – uten sumbegrensning.

5. Utleie

Velger du å leie ut fritidsboligen, vil forsikringen dekke flere hendelser. NITO Innboforsikring Fritidsbolig dekker økonomisk tap på inntil 500.000 kr ved:

  • Skade på innbo og løsøre utført av leietaker eller leietakers gjester
  • Tyveri og underslag av innbo og løsøre utført av leietaker eller leietakers gjester
  • Tapt husleieinntekt hvis leietaker ikke betaler leie i henhold til leieavtalen
  • Utgifter i forbindelse med utkastelse

Har du ferieleilighet?

Er fritidsboligen en leilighet (borettslag/sameie), vil innboforsikringen også dekke integrerte hvitevarer, glassruter og sanitærporselen. Dette fordi bygningsforsikringen ikke er en individuell forsikring, men en forsikring kjøpt av borettslaget/sameiet.

Smart å samle forsikring på innbo og fritidsbolig

Velger du å kjøpe NITO Innboforsikring Fritidsbolig og Tryg sin hytteforsikring, slipper du unna med kun én egenandel ved skade på både hytte og innbo.

NITO Innboforsikring Fritidsbolig til medlemspris